Şimdi Ara

14.000 e kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merhaba arkadaşlar , elimde tam 14.000 lira var alim satim işleri derken 13.000 kalacak buyuk ihtimal veya 1 ay daha beklemem gerekecek. Uzun zamandir yaptigim arastima neticesinde
    Fiat Tipo nun kendime daha uygun olduğunu gördüm. Aile araci olarak kullanacagimizdan 4 kapi sartimiz var. Sizce Fiat Tipo alınır mı veya daha iyi daha mantıklı hangi seceneklerimiz var.
    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Fiat Tipo = Tamamen sorun. Genelde sürücü kitlesi gençler olduğu için 20 yaşına gelmiş olduklarını da sayarsak rahat 2.000 tl bakım parası ayırmanız gerekecektir. 2 akrabamda var ikisi de arabalarından memnun değil. Bagajı zaten küçük , ön takımı ciddi zayıf , motor yağ yakar vs . vs.

    Ama ne önerirsin dersen de o fiyata Tipo'ya alternatif araba azdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lego95

    Fiat Tipo = Tamamen sorun. Genelde sürücü kitlesi gençler olduğu için 20 yaşına gelmiş olduklarını da sayarsak rahat 2.000 tl bakım parası ayırmanız gerekecektir. 2 akrabamda var ikisi de arabalarından memnun değil. Bagajı zaten küçük , ön takımı ciddi zayıf , motor yağ yakar vs . vs.

    Ama ne önerirsin dersen de o fiyata Tipo'ya alternatif araba azdır.

    Bagajı küçük dediğin arabanın içinde tek kişilik yaylı yatak taşıdım:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temprada düşünebilirsin, nazik araçlardır ufak tefek kronik sorunları vardır. Aldığında biraz masraf edip rahatlıkla binersin. Sonuçta eski araç arasıra masraf çıkarması olağan .
  • Yukarıda yazılan yorumları dikkate almanı öneririm. 1 sene boyunca 1.6 98 model klimalı olanını kullandım.

    Bu araba 14 etmez. En fazla 12 gerçi o bile verilmez de... Yaklaşık 2000 lira masraf ettim. Dönüşlere gelip ayağımı gazdan çektiğimde stop etmesi, dönel kavşakta direksiyon kitlemesi kapılarının birgün açılıp birgün açılmaması vs vs. Çok can sıkıcı arızalar verdi.

    Ben de aile aracı olarak kullandım. 5 kişi bagaj full dolu yaylaya çıktım bana mısın demedi. Eğer tüm bunları göze alıp bakımını falan yapacaksan olur ama o fiyata alma. Bunların kronik sıkıntısı ön düzendir. Sürekli ses yapar şakır şakır. Amortisör takozlarını değiştim, bir süre sonra aynı ses.

    Parçaları da pahalı, öyle bol değil yani. Arka cam silecek motoru en son 360 tl idi. Dijital ekran çerçevesi 200-250 lira dile kolay, dijital ekran dahil değil. Bildiğin plastik malzeme sadece 200 lira.

    Başka araçlara yönel.




  • Malesef piyasa o kadar kötü ki 10 liralik arabalar 13 lira 13 liralik arabalar 16 lira deniyor. 12 liraya klimasiz bos paketleri anca geliyor cogu da kaporta sorunlu yanik catlak vs. Su fiyata da seçenek yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.