Şimdi Ara

14.1' notebook tavsiyesi**acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar..notebook alcam ve aradığım özellikler özetle şöyle
    14.1" ekran
    core2 duo
    ekran kartıda sim2 çalıştırcak kadar olsa yeter..

    bu özelliklere sahip notebook tavsiye edebilir misiniz?? birde packard bell'in bu tipte notebookları var ama bildiğim kadarıyla packard bell'lerin biraz fazla ısınma ve pilinin çabuk bitmesi gibi sorunları vardı..acaba son durum ne??packard bell in 14.1" serisini kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim..



  • Fiyat Aralığınıda Söylersen , Hep Birlikte Yardımcı Oluruz
  • 1000 - 1100 ytl civarı arıyorum.. lg r400 ve casperin nirvana serisi dikkatimi çekti..işlemci core duo da olabilir..

    birde casperin avantajlarını ve dezavantajlarını bilen arkadaşlar va mı?? casper kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa çok sevinirim..
  • Core2Duo olacak, 14.1" olacak ve ekran kartıda iyi olacak üstüne 1000-1100 lira olacak. Bulursan buradan haber ver bikaç tanede ben alayım
  • LG R400 kullaniyorum, oyunlarla alakam yok ama +1GB ram daha eklettirdim, performans olarakta, dizayniyla da ve herseyiyle harika.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119998525&CS_Category=_notebook63&CS_Catalog=_bilgisayar
    gerci ben vatan'dan aldim. burayi pek onermiyorlar ama bak..
  • ya mesaj eylül ayında atılmış, ekim ayında ise yeniden keşfedilmiş yeşil renklerle dur bakim bu renkler güzelmiş hazır denk gelmişken bir de ben yazayım.

    şimdi, bir ay beklediğine göre demek ki maddi yönden hazır olmama durumu söz konusu. bu durumda notebook' u yeni alıp, az da olsa zararla :D veya en azından uygun fiyata senin işini görebilecek bir notebook' a sahip olan ve satmak isteyen olabilir. bence forumda ikinci eli bir turlaman faydalı olabilir. ama 14.1 " iyi seçim altı taşınabilirlik açısından güzel üstü ise hamallık diyerekten badem süzerekten işte öyle birşeyler.. renkler güzelmiş acaba diyorum bundan sonra yeşil mi yazsam otomatiği var mı acaba bunun :D




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kesbi

    Core2Duo olacak, 14.1" olacak ve ekran kartıda iyi olacak üstüne 1000-1100 lira olacak. Bulursan buradan haber ver bikaç tanede ben alayım


    dostum eğer bilgi verceksen yaz vermiceksen fuzulii kalabalık yapma..bide istersen yazdığım msjları ii oku,core duo da olabilir diye yazdım..heralde core duo ve core2 duo arasındaki farkı ,özelliklede fiyat farkını anlatmama gerek yok sanırım..

    konumuza gelirsek lg r400 çok iyi gözüküyo aslında bütçemi de sadece 100 ytl aşıyo..sanırım kampanyada bi ürün bulamazsam yada casper hakkında tam bilgi alamazsam sanırım biraz dahha katıp lg r400 alcam..

    ama uygun fiyat/performans açısından ii bi 14.1" bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim..




  • http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=B_nHFhZA7Z1jZHhZDL2qOg
    1.006,28 YTL,Acer Aspire 3054NWXMi AMD Sempron 3500 +, 512MB DDR2, 80GB HDD


    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=QLQXEobmzuYcG2rNVc2Qmg
    1.134,40 YTL,Casper Nirvana CPP2000-7B04 Core Duo 2,00GHz, 512MB DDR2, 80GB SATA HDD

    edryn Kardeş bi bak istersen




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.