Şimdi Ara

14-15 civarı otomobil tavsiyesi (skoda-octavia'yı nasıl bilirsiniz?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-octavia-skoda-octavia-30360112/detay

    ilandaki aracı almayı düşünüyoruz, bu marka ve model hakkında bilgisi olanlar, kullanmış olanların tavsiyesini bekliyoruz, kronik arızası varmıdır? yüksek kmlerde sorun çıkarırmı? lpg uyumlumudur? yakıtı nasıldır? parçası ucuzmu vs.. ve arkadaşlar yinede tavsiye edeceğiniz başka araçlarıda belirtirseniz memnun oluruz(aile arabası olacak), bütçemiz 14-15 civarı



  • tr de değeri bilinmeyen bir araba gayet başarılı ağır oturaklı aile arabası diyebilirim ilandaki fiyat eder mi dersen pahalı derim
  • kilometreleri genelde yüksek motorları nekadar gidiyor acaba, fiyat yüksek demişsiniz ama bu sınıfta bir araç için fiyat düşük değilmi nerdeyse clio fiyatına satılıyor
  • En azından pazarlık payı olmalıydı. Bohemamca adlı arkadaşın dediği gibi değeri bilinmiyor ama güzel bir araç lpg'ye de uyumlu

    Ford mondeo veya scorpio'lara bakabilirsininz konfor ve performans konusunda ikiside iyi
  • güzel hoş araç ama parası fazla
  • en ucuzu buydu galiba ederi nedir kabaca
  • o değilde ilan sahibinden.com'daki aynı araçlar arasındaki en ucuz ilan. pahalı bulan arkadaşlar kaça satmasını bekliyorlar anlamadım. ilanda yazmamış ama octavia glx digital klimalı abs 4 hava yastıklı vs bir suru donanımı olan c sınıfı bir araç. eğer km orjinal bahsettiği gibi herhangi bir sıkıntısı ve masrafı yoksa fiyat makul.
  • Ben olsam Expertiz den sağlam çıkarsa km orjinal ise 1 saniye gözümü kırpmam 15 bile verirdim. Fiyatıda oldukça makul.
  • başka yorum?
  • Aracımı 17250'ye almıştım. 1 seneyi biraz geçti. ötv indirimi zamanıydı. İlandaki araç en alt versiyonu. Octavia'nın en üst versiyonu elegance donanımları. Benim aracım en üst elegance donanımlı. Eleganclerde ABS, digital klima, 4 havayastığı, çelik jant vs. mevcut. Bagajı 528 lt. Motor 1.6 MPI (vw grubunu 102 hp olan halende kullandığı bir motor, şimdi yerini 1.2TSI'lara bırakıyor sanırım). Aracımda ayrıca dönemine göre opsiyonel olan olarak deri koltuk, sunroof, maun kaplama var. Birde aldığımda sıralı sistem lpg var. 2003,2004 modellerinde cruise control, xenon far bile var. Dış görünüş hariç, herşey vw grubundan alınma. Şu andaki piyasa fiyatı tahminim 17-18 bin civarı. Ona göre fiyatı düşünün.

    Sürüş konforu güzel, ağır, oturaklı bir araç. Şehir içinde boyutundan dolayı biraz yoruyor. Tüketimide pek hassas ölçüm yapmam ama, lpg ile benzinide koyarsan ortalama 25 krs şehir içi, 17-18 krs şehirlerarası.

    Skodanın Ülkemizde eksiği 2.el değerinin yeni yeni oturması, 0 fiyatlarının biraz pahalı olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukeya -- 26 Eylül 2010; 13:23:55 >




  • bence pahalı değil sahibinden fiyatlara bakınca en ucuzlardan çıkıyor
    birde nette piyasası15000 18000 bence bu fiyat çok değil eğer kazasızsa alın derim
    o kadar para boşa gitmesin
  • o paraya 99 model jant kapaklı octavia alacağıma 2004-2005 marea lancer elentra gibi genç aynı arabalara bakardım.
  • Bende aynısı var.bordo renk.Tek farkı benimki orjinal çelik jantlı.Birde lpg var.Ben 12.500 tl ye satıyorum.Oda belden aşağı boyalı olduğu için.Bana göre 14.500 fena fiyat değil.LPG yok.1000-1500 tl de lpg masrafı var.

    Skoda'yı, Wolsvagen satın aldı.Aracın sinyal koluna falan bakarsan Seat ve WV marka araçlarla aynı olduğunu görürsün.

    Araba hakkında bilgi istersen;

    Ağır olduğu için benzini çok yakar.1300 kg.LPG şart.Ama sonuçta orta sınıf bir araba olduğunu düşünürsek yaktığı benzin falan normal bence.Çok konforlu ve sağlam bir araçtır.4 senedir kullanıyorum ne yolda bıraktı nede önemli bir sorun çıkardı.Kasası çok çok sağlamdır.Duvara vur, duvar yıkılır bu araca birşey olmaz.Atiker LPG taktırdım 2,5 sene oldu hiç sorun yaşamadım.LPG de 190-200 benzinde 200-210 arası hız yaptım otobanda.İbre 240.Donanım olarak Klima, 1 yada 2 hava yastığı, yol bilgisayarı, 4 cam otomatik, immobilizer, zaman ayarlı silecekler, yüksekliği ayarlanabilir şoför koltuğu falan var.Farlar açık kaldığı zaman alarm çalar.Bunun gibi garip özellikleride vardır.Önden çekiştir.Uzun yolda çok rahat ettirir.Bu fiyata alacağın çoğu araç 130 140 km hıza ulaştığın zaman sallanmaya başlar, takla atacağını sanırsın ama bu araçta bas basabildiğin kadar.

    Ben satıyorum ama çokta kararlı değilim satmaya.Param olsa satar bu aracın sıfırını alırım.Bir an bile başka marka araç almayı aklıma getirmem.Bakalım belki ilerde olur 40.000-45.000 TL, alırım sıfırını.O kadar memnunum yani.




  • 1.8 turbo su var bende. 1410kg ağırlığı benım hoşuma gidiyor yuksek hızlarda da güven veriyor.biraz bakımlısını bulursanız başınız ağrımaz.lpg ile 20 kuruş çevresinde yakarsınız. en kötüsü önyargı gidin ve kullanın passattan farkını göremezsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

    1.8 turbo su var bende. 1410kg ağırlığı benım hoşuma gidiyor yuksek hızlarda da güven veriyor.biraz bakımlısını bulursanız başınız ağrımaz.lpg ile 20 kuruş çevresinde yakarsınız. en kötüsü önyargı gidin ve kullanın passattan farkını göremezsiniz.



    Aynen bizde 1.8T kullanıyoruz yaklaşık 10 senedir ve 200 bin oldu bakımlarını yaptır devam et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.