Şimdi Ara

14.2.2 de transfer için bütçe verilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasarayla ilk sezon şampiyon oldum şampiyonlar liginde 10 puanla 3.oldum uefada çeyrek finalde elendim neyse sezon bitti bizim başkan hiç bütçe vermedi riera elmander boşa çıktı dolayısyla maaş yükü hafifledi Eboue satıldı ama gel gelelim benim benim maaş bütçesi -8.68M€ oldu o kadar para gelmesine karşın başkan hiç para vermedi bende onunla konuştuktan sonra tersleyince konuşmayı basına sızdırdım ve kovuldum?Böyle saçma bir şey ilk kez başıma geliyor.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROMA1927

    Galatasarayla ilk sezon şampiyon oldum şampiyonlar liginde 10 puanla 3.oldum uefada çeyrek finalde elendim neyse sezon bitti bizim başkan hiç bütçe vermedi riera elmander boşa çıktı dolayısyla maaş yükü hafifledi Eboue satıldı ama gel gelelim benim benim maaş bütçesi -8.68M€ oldu o kadar para gelmesine karşın başkan hiç para vermedi bende onunla konuştuktan sonra tersleyince konuşmayı basına sızdırdım ve kovuldum?Böyle saçma bir şey ilk kez başıma geliyor.

    takımlarımız borç batağında, bende bjk ile oynuyorum ama parasal konuda çok iyi değilim.. futbolcular yüksek paralar istemeye başladı, yemeyip içmeyip para biriktireceğiz galiba..

    sözleşme yapacağım zaman, 3-5 kısıyorum, bir de benimle anlaşma yapmak istedikleri zaman 3M dolarlar istemiyorum, 250k ya anlaşma yapıyorum.. klübün parası ceplerinde kalıyor

    bu sene şampiyon olamazsam takımın yarısı gider, pamuk ipliğine bağlıyım yani.. senin de öyle olman normal..




  • Yapay zekanın içine etmişler bence 4 0 dan 5 4 kaç kere maç verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.