Şimdi Ara

14 Gündür kurulamayan internet [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşanan süreci tarih tarih aktarıyorum:

    12.09.2020: İnternet üzerinden türknete 35 mbps vdsl hizmeti için başvurdum.

    19.09.2020: İnterneti kurmak için türknetten bir arkadaş geldi. Modemi kurdu, belgelerimizi aldı. Ankastreden bizim yerimizi bulup işaretledi. Türk telekom 48 saat içide gelecek hattı bağlayacak dedi. 48 saat içinde tabi ki gelmediler. Türk telekomdan tanıdık falan bulduk 5 günde ancak getirebildik türk telekom çalışan hazretlerini.

    24.09.2020: Türk telekom geldi hattı çaktı Dsl ışığınız yanıyor mu bakın dedi. Gittim baktım yanmıyor hemen aşağı indim ama çoktaaan gitmişlerdi. Türknet desteğe yazdım pek bi cevap vermediler. Türk telekomdan o tanıdığı bir daha aradık. Hatta sorun yokmuş falan filan dedi.

    25.09.2020: Dedim acaba modem mi bozuk (keenetic extra dsl). Komşumuz bu işlerden anlıyordu ondan yardım istedik. Ankastrede aktif olduğunu bildiğimiz bir hatta bağladık modemi. Dsl ışığı yandı demek ki modem bozuk değil. Sonra bize tahsis edilen hatta direk bağladık modemi Dsl ışığı yanmadı. Türknete bunu ilettik. Bize pek inanmadılar sanırım yarın gelip bakılacak dendi.

    26.09.2020: Geçende kurulumu yapan arkadaş kendi modemi ile birlikte geldi. O da direk bizim gibi ankastreden baktı fakat onda da dsl ışığı yanmadı. Size dönecekler diyip gitti. Fakat hala bize geri dönülmedi. Sorun ne o bile belli değil.

    Sonuç olarak benim anladığım suç şuan türk telekomda. Yani tam olarak türknette değil fakaaat türk telekoma iş yaptıramamak tamamen türknetin suçu. Yani artık bıktım. Evdekilerin ve benim online derslerimiz başladı bizde hala internet yok bunu çözmeniz lazım artık. Pazartesiye kadar aktif olmazsa kesinlikle iptal edeceğim.

    Müşteri no: 1818365


    Edit:

    28.08.2020: Bugün türk telekom geldi. Benim portum bozukmuş başka porta aktardılar. 16. günde sorunum çözülmüş oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4o4 _ -- 28 Eylül 2020; 16:33:39 >







  • Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ettiğimde kurulum ekipleri 19.09.2020 tarihinde hatta sinyal olmadığı için arıza kaydı oluşturmuşlar. Bugün ekiplerin geldiğini ilettiniz. Verdiğiniz bilgiler ile birlikte önceliğinizi ilettim. Teknik arkadaşım kontrol ederek gelişmeleri sizinle paylaşacak.
  • Bugün türk telekom geldi. Benim portum bozukmuş başka porta aktardılar. 16. günde sorunum çözülmüş oldu.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ben de kurulum icin bekliyorum fakat Turknet aramiyor bir turlu yardimci olabilir misiniz ?
  • 4o4 _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • musta2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum işlemlerinin önceliğini ilgili birimimize iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, kurulum işlemlerinin önceliğini ilgili birimimize iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
    Merhaba çaylak üye olduğum ve telefon hakkım olmadığı için pm gönderememekteyim dilerseniz telegramdan felan yazabilirim. Ya da siz pm atarsanız bir de öyle deneyelim
  • musta2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden bildirimde bulundum. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • kral keenetic extra dsl modemden memnun musun ben de almayı düşünüyorum da

  • Türk Telekom kullanıcısıyım sözleşmem bitmişti,Turknete geçmeyi düşünüyordum aşağıdaki sebeplerden dolayı malesef Turk Telekomla devam etmek zorunda kaldım.


    1- Müşteri Hizmetlerine ulaşılamaması

    2- Arızalara müdahele sürelerinin uzun olması

  • oyyil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Bir problemle karşılaştığınızda www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan kaydınızı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak sizinle iletişime geçecektir. Arıza çözüm süreci genel olarak 3 iş günüdür. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal işlemi yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.