Şimdi Ara

140 bin hasar ve deger kaybı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Eylül ayında bir kaza yasadık. Bir şirkete ait kamyonet benim aracıma kırmızı ışıkta arkadan vurdu, sonrasinda bende ondeki araca carptim. Ondeki aracin hasari 30 bin civarinda, benim aracimi kendi kaskomdan yaptiriyorum ve tamiri bitmedi ama yaklasik 130 140 bin lira civari hasar gelecek. Tamir islemlerim bitmediği icin deger kaybina basvuramiyorum. Karşı tarafın sigortası Ocak 2022 tarihinde yapilmıs. Benim onumdeki aracin tamiri bitmis ve deger kaybi icin bir avukatla anlasip basvuru yapmıs. Deger kaybinin bir kismini mahkeme olmadan almak icin nasil bir yol izlemek gerekir. Diger araç, benin kaskom ve ben karsi tarafin sigortasindan odeme almak isteyecegiz ama limitler yetmeyecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun.

    Sizin hasar dosyanızın işlemleri tamamlanıp, dosya kapatıldıktan sonra size arkadan çarpan aracın trafik sigortasını yapan şirkete değer kaybı için müracaat edeceksiniz. O şirket size değer kaybı tutarını beyan edecek, sizin için uygun olursa tazminatı alacaksınız. Uygun görmezseniz, önce Sigorta Tahkim Komisyonu'na itiraz edeceksiniz. Komisyonun belirlediği tutar da sizin için uygun olmazsa, hukuki sürece başlayabilirsiniz.

  • Yanıt için teşekkürler. Benim kaskom, benim çarptığım aracın kaskosuda karşı tarafın policesinden ödeme almak isteyecek ama sıgorta teminatı yetmeyecektir. Ödeme önceligi kime verilecektir, basvuru sırasına göremi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.