Şimdi Ara

14bin tl e kadar araç tavsiyeleriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 12bin e 2000 model 1,6 clio tek kapı sport full paketli(4airbeg,abs-ebs,imbolizer,klima,orjinal reno spor çelik jant,yol bilgisayarı)italyan sıralı sistem lpgli araç aldım.
    computest e soktuk arabayı gayet güzel çıktı motor %94 mi 95 mi neydi performans.. araç zaten 1600 16 valf 110 beygir bastın mı uçuyor.
    kaportada hiç değişen yok 3 tane el kadar görünmüyecek(cihaz buldu) arka taraflarda lokal boyası var.
    trammer kazı kaydı yok-borcu harcı yok temmuzda tuv e gidecez. lastikler çok iyi değil önleri temmuza doğru değiştirecem yaz sonunda arkalar...
    ve biliyorum kimse inanmıyacak herkes yalancı diyecek km de uzun yolda 16kuruş yaktı bu araç 100 kere hesapladık
    herşey güzelken memlekete getirdiğimizden beri 2-3 gündür rolanti sorunu çıktı araç stop ediyordu. bugun usta baktı tam anlayamadı moralim bozuldu beynini bir yollatalım derken akşam aradı yaptım diye ödüm koptu çok şükür atlattık..
    aldıktan sonra 3 de 1 kalmış fren balatası değiştirdik sağ denge bilmemnesi vardı değiştirtik sıkıntılıydı. v kayışta uçlarda sıyrılmalar vardı usta bunu döndüren o alttaki yuvarlakta sorun var dedi önce yeni kayış takalım dedik yenisi taktık baktık yine yaptı bizde mekanizmayı değiştirdik yağını suyunu tuzunu değiştirdim 500 e çıktım :) 300 e memlektte sigortayı yaptırdım 185 notere bayıldım.70tl elektrikciye gittim 4-5 lamba değişti sağ sinyal yusuf yusuf yanıyordu halledildiüstüne klima gazı basıldı 70tl toplam.50tl imbolizer bazen görmüyordu chip değişimi güncelleme yaptırdım.triger de ilerde değişecek gibi ya da olmadı ustam işcilik almam dedi saolunsun yakın biri aileye.triger de değişdirtirim.son bir sıkıntım kaldı debriyaj keçesinde sızma var gibi çokda az olsa.oda çözüldü gibi.
    böyle bir araç oldu işte arkadaşlar. binilecek güzel bir şey olsun istiyorum ya hadi bakalım.
    bu arada acamiyim biraz hele şu rolanti mahfetti beni.düzeltiğinde duyduğumda çok sevindim 500 devirlerdeydi otomatik jigleden 2500 devirden düşürdükten sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrix789 -- 27 Nisan 2013; 0:46:05 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.