Şimdi Ara

15 Haziran Beşiktaş Olağanüstü idari ve Mali Genel Kurul toplantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şuan BJK TV den yayınlanıyor arkadaşlar, konusma yapanlar var, altınsay konusma yapmış ama kaçırdım, serdal adalı yı desteklediğini söylemiş. varmı izleyen ?



  • altınsayın açıklamalarını dinledim. Ormanın son yaptığı tüzük değişikliklerine değindi. bu değişikliklerle beşiktaş taraftarlarıyla arasında duvar ördü, beşiktaş 300-400 delegenin katılımıyla kongre yapacak bir klüp değil halkın takımı dedi. insanları genel kurul dışında tutmaya çalışmak ihanettir dedi. yıllık aidatların artırılması konusuna değindi. bundan sonraki kongrelerde de beşiktaşın etrafına duvar örülmeye devam ederse o duvarları yıkmak meşrudur tarzı birşey söyledi. fikret ormanın son yaptıgı tüzük değişiklikleri camianın önde gelenleri tarafından çok eleştirilmişti. altınsayın bu sözleri de adalıya oldukça oy kazandıracaktır benim görüşüm.
  • baya erken bitti bu arada. ama canlı yayın devam ediyor bjk tv de. fikret orman saat 21.00 de bjk tv ye çıkıcakmış bu arada.. gözlemlediğim kadarıyla serdal adalı ve murat aksu yla tokalaşan, selamlaşan büyük bir çoğunluk var, bakalım yarın ne olucak.
  • Serdal Adalı'yı desteklemiyor seçim konusunda nötr, sadece bu kongre de başkanı eleştirmiş ki haklı.. Yanlış yerlere çekilmesin, Altınsay'ın Adalı hakkındaki görüşleri;

    "Serdal Adalı ile bir görüşmemiz oldu. Ben görüşmelere çok açık bir insanım. Keşke Serdal Adalı ile Beşiktaş yönetimine girmeden bir görüşmemiz olsaydı. Zaman içerisinde pahalı transferlerden dolayı ve Yıldırım Demirören'in başkanlığında iyice şişmiş bulunan borçlar yüzünden içinde yer aldığı yönetimleri ibra etmedim. Para koyarak, pahalı transferlerle kulübün ne hale geldiği ortada. Arkasından bir şike süreci patlak verdi. Hakkında bir yargıda bulunmam haddime değil. Konu hala yargıda. Ne var ki bu olumsuzlukları o zamanki başkanın bir ifadesi yüzünden yaşadığını düşünüyorum. Ancak bununla hesaplaşmayı da gerekli görmüyor. Tabii kendi tercihidir. Bütün bunlar Serdal Adalı ile çalışmamı ortadan kaldırıyor."




  • 1 Ağustos 2013 - 31 Ekim 2013 tarihleri arasında yeni üyelik başvuruları alınacak.

    1200 TL üyelik ücreti + 120 TL yıllık aidat: Toplam 1320 TL'yle üye olunabiliyor.
  • yarın da katılım böyle az olursa fikret orman kazanır. seçim süreci başladığından beri hep orman ağır basıyordu bende ancak son günlerdeki açıklamaları ve yapılanlardan sonra adalı kazansın istiyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.