Şimdi Ara

15 yıl vadeli 1.20 oranında ilk evim kredisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
19
Favori
21.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • başka mevsime diyebiliriz arkadaşlar :(

  • 0.69 ve 0.79 faizli kredi verilen dönemde ev alan yaşadı. O dönemde parayı 4 duvara mı bağlayacağız, parasını verdim mi her ev benim, dünyayı gezerim abi ya diye takılanlar bugün ev sahipleri fazla zam yapmasın diye ayaklarına kapanacak.
    Kim ne derse desin fırsatları değerlendiren kazanıyor. Bundan sonra ev almak hayal ötesi maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

    0.69da da 2 katına kaktırdılar evleri, faizi iyi de olmayacak fiyatlara gitti evler.



    ev almak isteyen para biriktirsin , bunların huyu belli betonsuz yapamazlar. Depremden dolayı betoncuları ağlamıyor, deprem inşaatları azalınca yine betoncular rahat durmaz.

  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Hocam iki katı diyorsunuz da o dönem 3.2 milyona kapora verdiğim bir projede 2+1 daireyi 0.79 kampanyaya girmediği için alamamıştık geçen gün sordum daha bitmemiş o eve 6,5 milyon istiyorlar.
    İkinci el evlerde de fiyatların düşmesi lazım hala daha düşmedi. Bakalım bu kredi işi de yattığına göre kimlere satacaklar o fiyatlara evleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Hocam 0.64, 0.69, 0.79 faiz demek bankanın zararına kredi vermesi demek. Şahsen kendim de ederinden 300-400 hadi diyelim 500 bin fazla vererek ev aldım. Şu anda kredi ödemesi 6000 kirası 9000, 3 yılın sonunda kredi 15.000 oluyor kiralar da olur hadi herşey mükemmel gitti diyelim 20.000. hem evim oluyor hem de 5000 cebime kalıyor. Enflasyon ortamında bu krediler ile isterse 1m zarar et yine kazanırsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.20 konut kredisi konusu en başından hiç dillendirilmeseydi, bugün konut fiyatları bir nebze daha düşük olacaktı. Çıkıp açık açık 1.20 kredi yok demedikçe, Cevdet beyin yaptığı açıklama piyasada olumlu etki yaramayacak ne yazık ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %25 kira olayını 5 yıl boyunca tüm konutlara yap ve gerçekten denetimini cezasını uygula.Bak o zaman eline her para geçen konut almaya koşuyor mu.Kısa vade de en etkili çözüm budur.

  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de aldım sıkıntı değil, şuan 7.5a satıyorlar bendekini , 3.4a geldi bana.


    kampanya döneminde 250 tane daire sattılar, kampanyadan sonra 13 tane anca satabilmişler. 3-4-5-6-7 milyonlar normal rakamlar değil, elden çıkartacak olsam alıcı bulmam imkansız. TL bazında oynamasa da dolar bazında yarı yarıya düşeceğini tahmin ediyorum.


    3-4'e alınan evlerin maliyeti de 1.250yi geçmez, garip bir sektör var. Sanırım ev yatırım aracı olmaktan çıkmadığı sürece böyle devam edecek.

  • üstte biri açıklamayı yazmış onda kredi oranını falan yazmamış ki sadece krediyi açtık diyorlar. Ben haberleri izlememiştim de şimdi kesin olan bankayla gidip konuşmak lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.