Şimdi Ara

150.000 Liraya Kadar SUV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şişik ikinci el piyasasına dayanacak paramız olmadığı için ya sıfır ya da km düşük sıfır parasına yakın bir suv alacağız. Taksit vs girişeceğiz. Esnafız, sunum ve ziyaretler için prestiji de olan bir araç alma peşindeyiz. Bu segment için bir tecrübemiz olmadı, olsun istiyoruz ama inceleme videoları falan reklam kokuyor, sizlerin yorumları daha kıymetli.

    Dizel, Manuel (otomatik hiç kullanmadım), iç ve bagaj hacminde olduğu kadar modundayız. Düşündüğümüz araçları alta yazıyorum. Bunlar dışında önerisi olan kısaca nedenini de yazabilirse çok sevinirim. Hem benzeri arayışta olanlara da fikir verir. Hepinize teşekkür ederim.

    Mini Countryman
    Citroën c3 Aircross
    Jeep renegade
    Nissan qashqai
    Mazda cx3
    Kia Sportage

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Citroën c3 Aircross ve Jeep renegade küçük kalır. Diğerleri güzel araç. Sportage dizel manueli yok diye biliyorum. Qashqai'yi ben prestijli görmüyorum. Kişisel görüşüm.

    Size daha oturaklı D sınıfı sedan lazım prestij için. Passat bu iş için biçilmiş kaftan ama onun da manueli yok. D sınıfına geçince manuel araç bulmak zor zaten. Avensis olur 1.6 dizel manuel veya 1.6 benzin manuel. Güzel araçtır. Dizel motoru BMW motorudur. Benzin motoru ise klasik Toyota 132hp LPG uyumlu motordur.

    O fiyat aralıklarında prestijli C sınıfından BMW 3.20d bulunabilir 2010-2012 model civarı. Manuel ve otomatik seçeneği var. Mercedes C180-200 bakılabilir yine aynı modeller civarında.
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Üstat 200.000 ₺ bandına çıkmadıkça prestij hikaye olmaya başlamış. Baktıkça onu anlamaya başladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ronin666 R kullanıcısına yanıt
    Sıfır dizel manuel Clio'nun bile 189.000TL olduğu ülkede prestij 300.000TL'den sonra başlıyor. Avensis ve 320d bakın derim belki içiniz ısınır birine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.