Şimdi Ara

150 bin tl ye kadar hangi araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bmwciyim ama c200d felaket konforlu bir makina ben olsam düşenmeden c200d alırım ama diyosanız ben gazlamak istiyorum filan 3.20ied biçilmiş kaftan.Ama dediğim gibi tercihim c200d olurdu
  • suv istiyorsan crv, otomobill istiyorsan c200d, ama c200d seni daha memnun edecek gibi görünüyor
  • C200d ama en kötüsünden biraz daha para koyup avantgarde değil de fascination modelini alın ekstradan verdiğiniz paraya değecek donanımlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykutasil

    10 yasını gecmis hiç bir arabaya binmem metal yorgunlugu ve sistem arızalari vs seebeblerinden ötürü 15 ysından sonra kazada ortadan ıkıye ayrılacak arabada 11 airbag olsa ne olur olmasa ne olur, ilaveten onu alacagima 3.28i alirim bmw aşagi kalmaz hem daha ekonomik.
    megane ye focusa golfe 100 bin vermektense 150 bin gibi paralara guwenlık ve teknoloji ve taze yeni arac için veriyor insanlar bayatlamiş arabaya dert alamam başıma benim fikrim bu. hız ise tercih alinir 3.28i binilir. degermi o vergiye? o yakıta bence degmez

    metal yorgunluğu nedir biliyor musunuz ? lütfen bu soruyu cevaplayın. size acilen atıp tutmayın diyorum. 11 yaşındaki araba bugünde üretilse crash testinden ikiside aynı şekilde geçer. 11 senenin hiçbir dezavantajı olmaz çürük olmadıkça. metal yorgunluğunu öğrenmeden bir daha yorum yapmayın sizide metal yorgunluğunu açıklamaya davet ediyorum.

    konu sahibi arkadaş e segmente para varken başkasına pek bakmam. yok büyük küçük araba derler :S park yeri varsa vardır yoksa yoktur. kalkıp 3 metre park yerine 2.80 metre arabayı parketmek marifet değil. marifet diğer araçların çıkabileceği boşluğu bırakmaktır. c segmentten ne kadar büyükmüş e serisi birde onu açıklasın c5 ci arkadaş.

    c5 ci arkadaş:http://forum.donanimhaber.com/m_114872273/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 1 Mart 2016; 19:59:16 >




  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Metal yorgunluğunun sebebi mikron oranda üretimdeki çatlak ve bu alana uygulanan gerilim ile bu çatlağın büyüyüp ani kırılmaya sebep olması.

    Metal yorgunluğunun zamanla ilgisi vardır ama yaşla ilgisi yoktur yani kötü üretim olup, direnç gören aliminyum bir parça 1 yılda yorulup kırılabilir ama tam aksine kusursuz olanı 50 yıl sağlam kalabilir.

    Kötü dökülmüş bir silindir bloğunda yüzeysel çıkıntılar mikroskop ortamında incelendiğinde eğer sürtünme katsayısını artıracak dercede ise aynı model marka aracın fabrikasyon hatası olmayanından ömrü belki 4 te 1 i kadar olur.

    Buna istinaden 2013 model garantisi yeni bitmiş bazı araçların bazen alt üst salıncakları motor takozları vs biter ses yapar ama bazıları aynı markanın aynı segmentte ki 15 yaşında aracına biniyordur ve hiç salıncak aks vs değiştirmemiştir.

    Model, motor, iç dizayn vs vs gibi sebepler sizin daha üst model bir araç almanızda belki sebeptir bu ok ama mahalle dedikodusu ve sanayici ağzı ile çıkan bu laflar aslında içinde uzay/havacılık teknolojilerini barındıran bir bilim dalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugun arkadasim, 144 bin liraya 10.000 kmde hatasiz 2015 model 520i satti bilginize. Fiyat performans konusunda asmis bir otomobil oldugunu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarından soruyosan c200d mantıklı, ama 150bin tl vericeksen 0 al derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    E serisi c nin buyutulmusu degildir.arabanin dibidir.bindiniz mi inmek istemezsiniz.c ve 3 mezar gelir.1.6lik versiyon performans olarak da kotu bir arac degil.hondayla girebilecekseniz sokaga e serisiyle de girersiniz.eger maliyet benzin hesabi yapıp ufak boyutlu arac ariyorsaniz s60 bakin.alman kazığı yememis olursunuz 30 40bin tl niz de cepte kalır.
    Honda alacaginiza 100bine tucson alip prins baglatin.

    volvo s60 da dusunmuıyorum degil 115 bine full advance ve 5 bın km gecmemiş ilanlar var ve bu araca 100 bın pazarlık edilir ama bmwci mersedesci 10 bın tl aşşa bırakmaz volvonun 2ci eli kotu 100 bıne temiz bir s60 advanca hayalet ekrandan serit takıbe kadar full ama bastınmı giymey 12 sanıye hızlanması be kardeşim kagni gibi yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trust06

    E almazdım kasa değiştirecek illa alacaksam da yeni e gelince eskisinin değerinin düşmesini beklerdim öyle alırdım. Artı yürütmek biraz daha pahalı olur.

    C serisi Honda'ya göre daha küçük olur ve donanımı daha az olur.

    Ancak malzeme kalitesi ve tasarım ise Mercedes denir.


    aslında taleb edilen araba pahalı araba demek volvo s60 hepsınden full daha ozellıklı ama daha ucuza alabiliyosun taleb gormuyor premium olmasına ragmen
  • Esnaflik varsa kriterler arasinda dizel c alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alakası yok dizelle, bmw nın fazladan yakacagı %20 fark icin deger. zira verdigi performansı 2.0 dizelleri veremiyor 2.0 dizelde 1.6 dizelden %20 fazla yakar.
    bmwnın yaktıgı helal bence
  • w204 facelift C250 CDI
  • 150 bın tlye 250CDI olurmu dostum naptin yia
  • Almanya'daki e 180 fiyati 50 bin euro burada 155 bin lira. 5.20 I bile 47 bin euro civarinda. Digerlerini kiyaslamiyorum bile. Hocam gözünüzü kapatin cam tavanli led farli e180 alin. Hemde sifir km li. Yakit derdiniz olursa 7000 liraya prins lpg takılıyor. Forumda konusuda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prince lpg ye 6 bin tl verceme dizel alir 10 bın fark veriirim lpg sakat iş
    avm otoparkına almicaklar 200 bınlık arabayı.. sacma sapan iş bence lpg
    lpg adam akıllı bi yakıt olsa fabrıkalarda olurdu lpglisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 5 Mart 2016; 21:00:44 >
  • Vay be paraya bak. Hayrina bi 10bin tl'lik araba alabilirsin bana dua ederim bol bol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    S 60 aile için fazla büyük değil bagaj da sıkıntı yaratabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyordum. Ancak e180 dizel yok. C200 d alacam diyorsan almanyada full girtlak amg dizeli 46 bin euro civarında.

    Tr de dizel kazığı ile 4 bin euro alehte olan fark neredeyse 6 bin euro lehte oluyor. Yani c200 d amg olmasi gerekenden tam 10 bin euro kazık.

    C200 guncel araba ama malzeme işçilikte e segmentinin altinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 5.20d hemde bizim araci alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juke sero

    Bende öyle düşünüyordum. Ancak e180 dizel yok. C200 d alacam diyorsan almanyada full girtlak amg dizeli 46 bin euro civarında.

    Tr de dizel kazığı ile 4 bin euro alehte olan fark neredeyse 6 bin euro lehte oluyor. Yani c200 d amg olmasi gerekenden tam 10 bin euro kazık.

    C200 guncel araba ama malzeme işçilikte e segmentinin altinda.

    ben mercedes disbiritoru olsam 12 bin avro kazıklarım,
    cunki al sana hıyar diyene tuz alip koşuyoruz, özellikle alman malı ise.
    örnegin bmw 3.20ed bomboş sıkıntı paket 147 bin tl veriyorsun +10 bine uro paket parası veriyosun? ne veriyor? arka led spotlar, koltuk kuması celik jant hifiteyp
    lan 33 milyar para vericem; jant, koltuk kuması, hifi kolon sistemi, buyuk navigasyon ekranı vericeksin? başka? e kalanır ayna var bide.
    ne oldu 180 bin tl
    adi ne? m joy..

    ama mercedes oylemi yaa:) sunforu cam tavan şeklinde bmw gibi degil. egsoz dublifzoru var:) o farlarını yerim senın. bmw nın ledinden iyi aynı passatta 2 senedir kullanılan fardan:) o açılır tavan sunrofda cogu markada vardi.
    e dizel diyeeksin. renoda 1.6 160 hp var yia ne 136 beygir dizeli o motor o arabaya olmuşmu? madem renodan alican motoru bari 160 beygirligini al 170 yap ver.
    ulan bu paralar bu arabaların hakkı degil degillll

    mercedesde ıyı bulmuş susleme ayagıdan dandil dizel motoru iteler. baktiki millet uyandi 160 beygir dizel reno motorunu alir. koyar ozamanda 10 bın awro daha iteler. iç dizaynı yapmayı bilmiyomu hani hayalet gosterge? passatta s60da 2 senedir var?
    kısaca 2 sene daha bekleyecegim bmw we mersedes alcak keriz bulamayınca adam gibi araba yaparlar 2 sene daha beklemeye karar verdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 7 Mart 2016; 1:02:20 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.