Şimdi Ara

150 liraya kadar anneye hediye ütü tavsiyesi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar annemle konuşuyordum ütüsü bozulmuş bende hediye bir ütü alayım dedim fazla zamanım yok hiçte anlamam tefal düşünmüştüm mediamarkt teki abla philips daha iyi dedi epey övdü gc3620 modelini 139 liraymış sonra gördüm ortaya yığmışlar yani stok tüketmeye çalıştığı ürünü satmaya çalışır gibi düşündüm, acaba 150 liraya kadar tavsiyeleriniz nelerdir?



  • merhaba phılıps ütüler çok güzel ütülerdir bence hiç düşünmeden alın stok eritmeleri sizi ilgilendirmesin ben 7 yıldır kullanıyorum en ufak bir şikayetim yok.. bence kaçırmayın alın...
  • Philips'i tavsiye ederim. Azur GC 4218 modelini 4 yıldır kullanıyoruz. Çok memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Ayarları mükemmel tasarlanmış, yani giysileri yakma gibi bir sorun yok. Eski ütümüzde başımıza bu durum gelmişti.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar mm ye philips almak için gittiğimde bu seferde delonghi diye bir markayı önerdiler, kazanlı ütüleri ilk yapan firmaymış, kazanlı ütüleri 600 lira civarıydı, epey anlattı, tabanı titanyummuş, otomatik kapanma var vs vs, philipsin 250 liralık modelindeki özellikler vardı sonunda ikna oldum onu aldım 165 liraya ama internette 140 liraya buldum bakalım ankara içi biryerden bulursam fiyat farkını almaya gideceğim, ütü ise şimdilik iyi dediklerine göre, modeli: delonghi fxn ga 25 gibi birşeydi.
  • Arkadaşım Tefal marka ALMA da ne alırsan al. Kalitesi çok kötü. Ama Philips de iyidir, Delonghi de iyidir. Tabi servis bakımından düşünürsen Philips daha mantıklı görünüyor.
  • bende sana Homend marka ütülere bak derim, kalitesi philips ile yarışacak durumda
  • Homend, yeni bir firma ve kendisinin Türk olduğunu iddia edip, ürünleri Çin'de üreten bir firma. Ürünlerinin kalitesi tartışılır. Çünkü pek kullanan yok ve kullanan olsa bile en fazla 3-4 ay kullanmıştır. Çünkü bu markanın ürünleri 2010'un sonbaharında piyasaya çıktı.
    Bence ütüde Philipsten şaşmamak gerekir. Benim evimde Philips GC3320 var, çok kaliteli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.