Şimdi Ara

1500 LİRA BÜTÇEYE HANGİ PROJEKSİYON ALINMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Projeksiyona bilgisayarı bağlayıp televizyon gibi kullanacağım film dizi izleme oyun oynama gibi.

    Görüntü kalitesi güzel olsun istiyorum bu fiyata hangi ürünü almalıyım ?

    Led projeksiyonlar cok uzun kullanım ömrü var ama hepsi hd ready full hd olanlar çok pahalı.
    LG PW700 ve LGPW800 arasından hangisi alınmalı ?
    Ya da başka öneriniz var mı lambalı da olur görüntü kalitesi çok fark edecekse



  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    üstüne az bir şey daha koy, Promacto'nun PRO X11 modelini tavsiye ederim. Türkiyede 3.0 uSB girişi olan android nadir cihazlardan biri. Bilgisayara bağlanmana gerek yok, direk cihazla kablolu- kablosuz internete bağlanıp film izleyebilirsin.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/-PROMACTO-PROJEKSIYON,64,2631.html
  • hocam görüntü kalitesi nasıl ? evde bilgisayar bağlayarak kullanıyorum. o fark etmez benim için ama promacto lg den iyimidir ? türk malı mı ? Görüntü kalitesi çok fark edecekse lambalı da alabilirim. Teşekkürler
  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    LG ile Promacto benzer fakat farklı segmentlerin cihazı. Cipleri aynı. Donanımları farklı. Ayrıca Promacto Android bir cihaz olma özelliğine sahip. O nedenle söyledim size Promacto diye. Siz Bilgisayardan kabloyla aktararak film izleyeceksiniz. Oysa Promacto ile buna gerek kalmadan direk kendi üstünden internete bağlanarak seyredebilirsiniz filmlerinizi.
    Görüntü kalitesinden ben çok memnunum. Lamba dahil 2 yıl da garantisi var cihazın.
  • Hocam bu bütçeye en iyi görüntü kalitesi veren cihaz hangisidir ? Lambalı da olur.
    Promacto daha iyi diyorsanız ona bakacağım. Fakat android özelliği benim için hiç önemli değil televizyonumda da var bilgisayar gibi olmuyor.

    Bu arada halihazırda kirli beyaz olan duvarımı projeksiyon için daha mat bir renge boyamak istiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 33kral33. -- 10 Ağustos 2016; 1:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 33kral33.

    Hocam bu bütçeye en iyi görüntü kalitesi veren cihaz hangisidir ? Lambalı da olur.
    Promacto daha iyi diyorsanız ona bakacağım. Fakat android özelliği benim için hiç önemli değil televizyonumda da var bilgisayar gibi olmuyor.

    Bu arada halihazırda kirli beyaz olan duvarımı projeksiyon için daha mat bir renge boyamak istiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?

    Ben saten beyaz mat bir boya alıp boyamıştım , markayı hatırlamıyorum. Bu cihazın kendisi zaten bilgisayar işlevi görüyor, o nedenle gerek yok bilgisayara demiştim. İçinde kullanılan chip te TV chip seti, o nedenle görüntü kalitesi gayet güzel benim. Film izleyecekseniz ne kadar karanlık , o kadar yüksek kontrast ve o kadar güzel görüntü kalitesi demektir.




  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    Ben lg pw600g kullanıyorum. Görüntü kalitesinden memnunum fakat lg lerde odaklanma sorunu vardır. İzlerken birkaç defa focus ayarı yapmanız gerekir. 1500 civarı sıfır olarak 1280*800 yani hd ready bir cihaz alırsınız led yada normal lamba farketmez. İyi görüntü kalitesi için full hd bir cihaz almanız gerekiyor ki bunların fiyatları da yaklaşık 2500 civarı ama ikinci elde 1500-2000 arası full hd bir cihaz bulabilirsiniz. Led cihazların avantajı lamba ömürlerinin çok uzun olması normal lambalar ise 3500 saat civarı biter ki bu lambaların orjinal fiyatları 1000 tl e yakındır. Promacto ya da lg çok farketmez sen ihtiyacına göre seçebilirsin promacto donanım olarak daha üstün ama bu donanımlara ihtiyacın olmayacaksa fazla para vermenin de anlamı yok. Eğer sürekli kullanmayacaksan yani günde 2-3 saat gibi bir kullanımın olacaksa benim sana tavsiyem normal lambalı bir pj almandır ama günlük sürekli bir kullanımın olacaksa led tercih edebilirsin. 1500 tl civarı sıfır olarak epson ya da benq gerçek çözünürlüğü 1280*800 olan bir cihaz bakabilirsin.




  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    hocam bir kere focus yapsam sabit kaldıktan sonra sıkıntı yaşar mıyım ? yoksa yeri değişmediği halde projesiyonun ayarı bozulur mu ?

    Pw800 havale ile 1500 lira pw600g havale ile 1000 lira aradaki fark 500 liraya değer mi ? kağıt üzerinde lümen hariç özellikler aynı gözüküyor.

    Lg pa72f pa1000 gibi modellerini test ettiniz mi ? Şu an 6 yıllık plazma tv mi kullanıyorum bir kere pişmaz olmazsam ömrü bitene kadar kullanırım.

    Pw800 almadığıma pişman olur muyum sonra ? Bir kaç foto atabilir misiniz ? Teşekkür ederim
  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    ben pw600g kullanıyorum bende odaklanma sorunu yok. karanlıkta izleyecekseniz 600g alın loş ortamda izleyecekseniz 800g alın tek fark ışık lümen değeri ben olsam 600g alır 500tl yede ses sistemi alırdım karar sizin tabi
  • ramazan_d kullanıcısına yanıt
    hocam peki pa1000 gibi modeller ile arasında çok fark var mı ? Projeksiyon ile film izlerken foto varsa atabilir misiniz ? Teşekkürler
  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile led almakta kararlısınız. Şöyle söyleyeyim ben projeksiyonu her açtığımda tekrar tekrar netlik ayarı yapmak zorunda kalıyorum. Bu sorun lg led lerde genel bir sorun bildiğim kadarıyla. pw800 daha önce hiç görmedim daha doğrusu lg nin diğer modellerini de hiç görmedim. pw600 ile sadece 200 lümen fark var. Gündüz ya da ışıklı ortamda her iki modelden de performans alamazsın sonuçta gece ya da karanlık ortamda izlemen gerekecek ki bu ortamda da arada çok fark olacağını düşünmüyorum tabi yine son karar senin. Eğer tel no nu verirsen watsup tan foto atabilirim.
  • Hocam şimdi 1.500 tl butce ayirmissin biraz daha biriktir full hd guzel bi projeksiyon al keyiften 4 köşe ol :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    model tavsiyesi yaparsan bakayım 2000 lirayı geçmediği sürece taksitle alabilirim hocam. Siz ne kullanıyorsunuz ?

    Bir de lambalı projeksiyonda lamba ömrü bitince ne oluyor ? Çöpe mi atılıyor projeksiyon yeni lamba fayda etmez mi ?
  • Ben epson tw5300 kullaniyorum 2000 tl ye aldim birinden garantili. Valla modele gore lamba fiyatları degisiyo bittikten sonra degistiriyosun lambasini. Ben haftada bir mutlaka film izlerim mesela daha 60 saatte yim. Lamba omrune pek takma daha omrunu dolduramadan 4k vs biseyler cikar heves edersin gider onlardan alirsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dükkanımda ikinci el benq pr var. nette inceleyin. öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.