Şimdi Ara

1500 liraya kadar (veya +250) tv önerisi ama led veya plazma konusunda karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten araştırmama rağmen led veya plazma alma konusunda bir fikir edinemedim çünkü bir site plazmayı överken diğeri led'i övmüş. Plazmanın en büyük dezavantajı fazla elektrik yakması ve şu kanal logolarının ekranda iz bırakması galiba. Led'lerde ise ölü piksel ihtimali varmış ve (plazmada kesinlikle olmaz deniyor) karşıdan değilde yanlardan bakınca görüntü bozuluyormuş.

    Yani hepsinin artısının yanında eksisi var ama dediğim gibi hangi türden bir tv alsam karar veremedim. Benim alacağım tv'yi benden ziyade annem kullanacak, gündüz uyduruk televizyon programları akşam da dizi izler. Ben de arada usb'den veya harici hdd'den 1080p film, belgesel falan izlerim (bu konuda beni yarı yolda bırakmaması iyi olur, bazen film formatını veya ses formatını desteklemeyebiliyor galiba tv'ler, böyle bir şey olmazsa sevinirim) 3D olması hiç önemli değil hatta olmasın da fiyatı yükselmesin bana lazım değil 3D, günlük kullanım açısından önerebileceğiniz bir tv modeli var mıdır arkadaşlar.

    Fiyat konusunda da 1500'e kadar dedim ama +250 falan ekleyebilirim duruma göre.







  • Tv nize flashbellek ya da harici harddisk takarak her filmi izleyemeyebilirsiniz, özellikle dts kodlu olanları. Ya harici bir bluray player ya da pc bağlantısı diyorlar kesin çözüm için. Plazmanın biraz daha fazla elektrik tükettiği doğru. Ben tv almadan laptopumu ve usb'mi belirlediğim led ve plazmalara tek tek takarak denedim ve Panasonic TX-P42ST30 neoplazmada karar kıldım. Bence siz de medya mağazalarına gidin, tv leri tek tek inceleyin, içinize sineni alın. Zira internetteki her yazılan pratikte sizi memnun etmeyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.