Şimdi Ara

1500 TL MTB önerisi [Kilom 130 boyum 190]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 sene kadar basketbol oynadım 1 senelik Amerikan Futbolu geçmişim var. Vücudum derli toplu sağlık kontrollerimi aksatmıyorum sorunum yok çok şükür. Kondisyon son 2.5 aydır hiç uğraşmadığım için yok ama maksimum 2 hafta sonra eski günlerime dönerim. Günlük 20-22 km yol yapacağım bir mtb önerisi istiyorum. Sorunum şu ki bisiklet beni taşır mı ?

    Triple butted yada cro-moly kadro düşünüyorum. açıkcası deore yada sram x5 altında bi setup düşünmüyorum. Rockrider 520-540 arası gidip geldim ama güvenemedim pek. Bilen arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim.

    Not: eğer yol bisikletleri taşırsa beni yol da düşünebilirim. işime gelir bu yaz epey bi kilo vermeyi hedefliyorum çünkü.

    Not2: kesinlikle 29 jant düşünüyorum ayrıca ağırlıktan olan tereddütlerim dolayısıyla rockrider 500s alsammı diyede düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junkie05 -- 27 Mayıs 2015; 22:21:16 >







  • Kilom 120 yol bisikleti kullanıyorum hiç birsorun yok tek önemli olan şey ramplara tümseklere ve çukurlara dikkat etmek kilonu rahatlıkla taşır fakat sık sık hava basmalısın unutma soruların olursa mesaj tabilirsin bu arada yol bisikleti önerisi olarak yeni serileri bilmiyorum fakat kaliteli bisikletler var uygun fiyatlarada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FueFlue kullanıcısına yanıt
    lastikler gerçekten çok ince hybrid bisiklet tekerleri yada cross country ler felan biraz daha oturaklı gibi geliyor. Gerçekten emniyette hissedemiyorum kendimi ama dediğim gibi öneriniz olabilirse sevinirim. Kadro alaşımları nasıl olsun en iyisi nedir 6061 alü ler mesela nasıldır ?
  • Bisikletim carraro 012 şuana kadar hiçbir parçasında problem yaşamadım 1000 km ye yakın sürdüm sadece tekerlek 70 kilo olan bir arkadşımın dikkattsizliği yüzünden patladı oda tümsekten dolayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cylocross lara bak bu arada paran elverirse hem yol hem dağ hem şehir olarak kullanılabiliyor ve atijkler ve bir mtb kadar dayanıklılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.