Şimdi Ara

150bin TL sermayeli iş önerileri arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğrenciyim, makine mühendisliği okuyorum biraz düşününce neden başkasının işinde çalışmaktansa kendi işimi kurmayayım diyorum (derslerden geçemedi).Hayırdır sen öğrencisin sermaye nerden diyorsanız zaten bu fikri kafama sokan babamdı o vericek 200bin TL ye kadar üst sınır var. İnternetten baya araştırdım ama emlak-dönerci felan öneriyorlar ben daha çağımıza uygun modern bişeyler istiyorum (wafflecı hariç) parlak fikirlerinizi bekliyorum.



  • Erotik Shop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emlakçı açıp önüne döner tezgahı aç adı da erotik emlak olsun

    Ya da

    Makine mühendisliğini kullanabileceğin bir distribütörlük bul
    Tanıdığım iki makine mühendisi ki üniversiteyi burslu okumuşlar şimdi ise oldukça iyi durumdalar biri tekne motoru ile uğraşıyor diğeri engelliler için çeşitli uygulamalar hayatı kolaylaştıran ürünlerle

    Bir yurtdışına çık ticaret fuarlarına katıl
    Bu forum sarı saçlı mavi gözlü zengin yakışıklılarla dolu buradan çok iş çıkmayabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Aralık 2014; 21:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnc makinesi al , askeriyenin ( havelsan,tai,roketsan, vs vs ) ihalelerine gir parça üret
  • Arkadaşım öncelikle görüşüne %100 katılıyorum. Mezun olup sadece kendi mesleğini yaptığın zaman zaten tatmin edici maaşlar alman 30 yaşını bulacak. Elinde hazır sermaye varsa, biraz genel bilgin ve cesaretin de varsa neden standart bir eleman olup başkalarının kurallarına göre çalışasın?.. Hem de yaşını düşünecek olursak; yapacağın bu hamle orta yaşların için kelebek etkisi hesabı sana çok farklı bir gelecek yaratacaktır emin ol.. Ne iş yapabileceğin konusunda önerin var mı diye sorarsan; öncelikle bölünme yaşamaman ve veriminin düşmemesi adına bölümünden fazla uzaklaşmamanı tavsiye ederim. Yani hissedar olarak; bizzat yeni bir marka yaratarak, vs. birçok alternatifle makine mühendislerinin görev alanına giren herhangi bir girişimde bulunabilirsin. Ama bu seçenek için tabii ki temkinli olman gerekir. Çünkü piyasadaki birçok yıllanmış insan seni toy ve güvenilmez olarak görecektir, bu bir gerçek... Bu yüzden paran ve sermayenle beraber tecrüben de doğru orantılı olarak gelişmeli.. Haa, bölümden hiç memnun değilsindir, sırf üniversite mezunu olmak için okuyorsundur; o zaman gir ticarete gitsin..:D Devamı da gelir bir şekilde... Hangi iş daha fazla potansiyele sahip olduğu yönünde öneri istersen birçok opsiyon mevcut.. Ayrıntılı bir değerlendirme yapabilmen adına sanawww.parlakfikirler.org adresini tavsiye edebilirim..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.