Şimdi Ara

150m2 için çim biçme makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi bayramlar. evimizin önündeki alanı biraz düzenleyelim dedik ve mart ayında 10 kiloluk çim tohumu alıp çim ekimi yaptık. Çimler artık kesilecek kıvama geldi ve bize bu sebepten dolayı bina aralarında çok ses çıkartmayacak, deposu 150m2 için yeterli düzeyde, şarjlı olacaksa şarjı kablolu olacaksa kablosu 15-20 metrelik alanda gidip gelmeye yetecek düzeyde bir çim biçme makinesi arıyoruz.


    Daha önceden hiç çim veya biçme aleti ile tecrübemiz olmadığı için alacağınız makinede şunlar şunlar mutlaka olsun veya şunlara dikkat edin dediğiniz durumlar varsa bize lütfen yazar mısınız.

    Fiyat performans makine önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.




  • Merhaba, dediğiniz metrajlara yakın bahçemde hem “Bosch Rotak 370ER” hem de “Mac Allister 1300W” makineleri kullandım. Genel olarak ikisi de iyi giriş seviyeleri makineler. Hem kuru hem de hafif nemli kesim yapmama rağmen bir sıkıntı yaşatmadı ikiside. Benim için bir çim biçme makinesinde olması gereken en önemli özellikler;

    1. katlanır çim torbası olması
    2. katlanır üst tutamaçları
    3. En az 4 kademe bıçak yüksekliği ayarı


    Bu dediğim özellikler yukarıdaki iki makinede mevcut. Bilginize.

  • nickimdegisti kullanıcısına yanıt

    Anladım tavsiyeniz için çok teşekkürler. Babam arkadaşından emanet olarak RTR MAX 38cm bir makine bulup getirmiş ve ilk biçimi köklere zarar vermesin diye en yüksek ayarda yaptık, sonuç iyi gibi gözüküyor. Öğle vakti biçtik akşam vakti suladık, şu tekerlerin geçtiği yerler biraz kendine gelsin sonuç daha iyi ortaya çıksın bıçak genişliği seçimini biraz ona göre yaparız herhalde çünkü bazı yerlerde hem aralarda kalan çimleri kesmek zor oldu hem teker izleri acaba orası kesildi mi kesilmedi mi diye kafamızda şüphe yarattı. sonraki biçme zamanına kadar çimler ne durumda olacak duruma göre giriş seviyesi Bosch ARM 32 1200 W  veya Bosch ARM 37 1400 W gibi bir model alacaz gibi gözüküyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.