Şimdi Ara

156 Alımı ve Airmatic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracımı satıp temiz bir 156 almak istiyorum, tavsiyelerinize açığım. Dikkat etmem hususlar konusunda özellikle bu aracı kullanan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim.

    Bazı sitelerde 1.6 TS Dis. modellerde Airmatic seçili olduğunu görüyorum, gerçekten böyle bir özellik var mıdır yoksa sonradan takılmış olabilir mi ?

    Şimdiden teşekkür ederim..



  • alfa romeo 156 ların hiçbir donanım versiyonunda airmatik yok. o mercedes bmw gibi çok lüks araçların bile bazılarında opsiyonel olarak var. sizin bahsettiğiniz araçta sonradan takılmış olabilir mi bilemem ama ilanı veren kişi de ne anlama geldiğini bilmeden işaretlemiş olabilir.
    alfa alma konusunda ise tek tavsiye temiz alıcan. bu her araç için geçerli aslında. alfa romeo da diğer otomobiller ile benzer teknolojiye sahip bir araç olduğundan bir toyota ya da focus alırken neye bakıyorsan alfa romeo için de ona bakıcan. alfa romeo diğer otomobillerden çok da farklı araçlar değiller. 100 yıllık geçmişi olan ve henry fordun bile "nerede bi alfa romeo görsem durup şapkamı çıkarırım" dediği bir markadır alfa romeo. tek sıkıntı ön takım çok hassastır. yol tutuşu iyi olsun diye sert süspansiyon kullanıldığından bozuk yollar için konforu oldukça kötüdür. başkaca da bişey yok. LPG ile çok iyi uyumludur. yedek parça fiyatları sınıfındaki birçok otomobille aynı fiyatlardadır. yani özetle alınmaması için herhangi bir engeli olmayan bir araç.
    kolay gelsin.




  • airmatic i sanırım bizim galerici esnafı klima ile ilgili bişi sanıyor ve işaretleyip geçiyor :) Bir haftalık alfisti olmama rağmen araçta airmatic yok biliyorum. Araç çok keyifli , ikinci araç olarak aldık ( jetta var bir tanede ) , aldığım günden beri inmedim araçtan. Süspansiyonları sert bu nedenden dolayı yolu hissediyorsun ama virajlarda yol tutuşu mükemmel. 22-25 bin aralığında alınabilecek en iyi araç bence. Aslında bu araç türk halkının arabadan anlamadığının göstergesidir. Türk halkı airbag olsun, abs olsun o olsun , bu olsun ister ama yedek parça için şahine ne ödüyorsa onu bekler. Yani anlayacağın kimsenin ne dediğine bakmadan alıp bineceksin araca.
    Bu arada km ye 0,298 TL yakıyor lpg de

    http://forum.donanimhaber.com/m_83300709/f_//tm.htm#83300709


    buradan inceleyebilrsin, özelliklerini falan inceledim baya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 6 Kasım 2013; 21:48:56 >




  • Airmatic dedikleri muhtemelen çift bölgeli dijital klima. Bir de koku sensörü olup da otomatik hava alışını değiştiriyorsa daha ne olsun deyip "airmatik bu abi" demişlerdir.
  • airmatik çift yön digital klima değil. sanırım yükseklik ayarlı havalı süspansiyon sistemi. ben öyle biliyorum ama google 'a sormak lazım o bizden iyi bilir.
    evet hemen sordum geldim. doğruymuş yazdığım. airmatic denen şey yüksekliği yol durumuna göre ayarlanan süspansiyon sistemi. bu sistem alfa romeolarda yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codalton

    airmatik çift yön digital klima değil. sanırım yükseklik ayarlı havalı süspansiyon sistemi. ben öyle biliyorum ama google 'a sormak lazım o bizden iyi bilir.
    evet hemen sordum geldim. doğruymuş yazdığım. airmatic denen şey yüksekliği yol durumuna göre ayarlanan süspansiyon sistemi. bu sistem alfa romeolarda yok.

    Benim ifade hatam olmuş. Şu şekilde yazmalıydım; "Airmatic zannettikleri muhtemelen çift bölgeli dijital klima........". Alfalarda airmatic yok, hatta isim hakkı vs nedeniyle olmasına da imkan yok sanırım. Aynen quattro gibi.
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim...
    seat ibiza aracım olduğu için sert süspansiyondan yana sıkıntım yok :)
    dediğiniz gibi bu fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı araç hem de avrupa üretimi..
    biraz daha araştıralım bakalım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kibitzer

    Airmatic dedikleri muhtemelen çift bölgeli dijital klima. Bir de koku sensörü olup da otomatik hava alışını değiştiriyorsa daha ne olsun deyip "airmatik bu abi" demişlerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.