Şimdi Ara

1600 TL TELEFON ÖNERİSİ LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum böyle konular açılıyor ancak zamanım kısıtlı okuyup incelemeye pek vakit bulamıyorum 1600 TL civarı bana telefonlar önerebilir misiniz ?
    Bu konuya giripte 2 kelime yazan her arkadaşa teşekkür ediyorum.
    Aklımda olan modeller..
    1-Sony xperia c5 ultra

    2-Lenova vibe x2

    3-General mobile discovery elite plus

    4-LG G3

    5-İphone 5

    Tavsiyelerinizi Bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leqerma -- 25 Eylül 2015; 1:45:22 >



  • büyük ekran istiyorsan c5 ultra tavsiye ederim
  • Öncelikle iyi forumlar benden sana tavsiye eğer fazla kamerayla ugrasan biri degilseniz ve 5 inch bi telefon ariyorsaniz htc one m8 almandir.Ancak dedigim gibi kamerasi guzel cekior ama bi s6 degil ama dersenki kamerasi guzel olsun htc desire eye samsung olarak a7 de guzel telefondur oda 5.5 inch

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

    Sony c5 ultra aklımda olan bir cihaz şuanda bimeks'de inceleme fırsatım oldu hoşuma da gitti ve z2 de öneriyorlar ancak araştırmalarım sonucu çok ısındığı bilgisine ulaştım bir de sony kullanan arkadaşlarımız var ise aramızda sony'nin çok ısındığı doğrumudur ? Rahatça film dizi izleyebilir miyiz ? Oyun pek oynayan biri değilim ancak clans of clans tarzı oyun oynuyorum ilginiz için tekrardan teşekkür ediyorum.
    (TAVSİYE TELEFONLARINIZI BEKLİYORUM)
  • Leqerma L kullanıcısına yanıt
    C5 Ultra bu kadar ısınıyor :

    https://www.youtube.com/watch?v=sTB0S_XtFzw
  • Güzel bir test olmuş c5 ultra şuanda aklıma daha çok yatan model Bimeks'de menşei çin yazarken vatan computer'de ABD yazıyor sanırım yakın zaman içerisinde c5 ultra alacağım.

    Pazartesi gününe kadar bütün dediklerinizi dikkate alacağım Öneri telefonlarınıza açığım hayırlı cumalar.
  • Z3
    G4
    M8
    Z3c
    Z2

    Ben M8 tercih ederim. Telefonda çok üst düzey performans aramıyorum. M8 bana uygun. Seskalitesi ve tasarımı daha öncelikli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.

    Peki bu soruyu sizlere şöyle sorsam sizin 1600 TL Limitiniz olsa ney alırdınız arkadaşlar ? Bu da bana fikir vericektir.
  • Bjrkac olay oldu ve para harcamam gerekti m8 alicaktim 1600 tl civari butcem vardi kesinlik m8 ses kalitesi muthis ekrani guzel kamerasi fena degil donanim da guzel bence m8 almalisin dostum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc M8 modelinide araştırıyorum güzel telefona benziyor sanırım 2 yıl kadar mutlu etmeye devam eder.
    Ancak ekranı büyük olan telefonlar daha bi ilgimi çekiyor dizi izlemeyi seviyorum arada oyun oynamayıda ancak oyle mukemmel grafıkte oyunlar aklınıza gelmesin tabiki aldığımızda o segment ıcınde ki modellerın arasında en iyisi olsun isteriz ancak bu mümkün olmuyor neredeyse her birinin bir özelliği ya fazla ya eksik aklım suanda c5 de inceleme fırsatım olduğu için ancak yarın vatan computer de bütün dediğiniz modelleri inceleyeceğim en çok hoşuma giden modeli alacağım herşey için teşekkür ederim.
    (Pazartesiye kadar vaktim var halen önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar)
  • Dostum sana C5 ultra iyi gider o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 1600 TL ile alınabilecek en kaliteli cihaz One M8'dir , tabii ki bana göre.

    Bu kaniya şu son 2 senede kullandığım 5 in uzerinde amiral gemi dedikleri üst modellerden sonra vardım. M8 olur M9 olur, (M9 kayıtsız bulunur o fiyata) bu cihazlardaki hissi iphone 6 dahil olmak üzere hiçbir cihazdan alamadım. Nedir o his derseniz bir kere Sense arayuzu eger IOS kullanmayacaksam önümdeki en iyi seçenek. Sense in hastasıyım.

    Kasa, eldeki his, sabah uyanınca soğuk ve tok karşılaması beni, ve yine ios örneği olacak ama ios ya da Nexus modelleri kullanmıyorsak en stabil ve lagsiz arayüz yine Sense.

    M8 1600 TLyi hak edecek nadir telefon + akıllı cihazlardan biridir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşı dinle.. Mantıklı tek cevap belkide..
  • Ne olursa olsun m8 aradaki telefonlardan en cazibelisi ama buyuk ekran ustiyorum demissiniz c5 de sizi üzmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün vatan bilgisayara gittim bulduğum modeller sony xperia c5 ultra,lenova vibe x2,lg g3 3 telefonuda elime aldigimda en agirlari dogal olarak sony c5 di kasasi cok leke birakiyordu (inceledigim siyah modeli) ve bi ara bi anda kitlendi.Telefonu bimeks de inceledigimde yine kitlenmişti ve telefondan bi anda sogudum lenova hizli akici hafif ancak plastik oldugunu asiri belli ediyor bi dustugunde sanki direk kirilicak veyahut catliyacak gibi lg g3 akici hizli kamera bakimindan hepsinden iyi ancak arastirmalarim sonucu lg g3 2 k ekran kullandigindan isinmalardan zaman içerisinde ust taraf ki kasada catlama yapiyormus.Htc m8 bulamadim elimizde yok dediler ancak arastirma ve kiyaslamalarim sonucu lg g3 daha ustun oldugunu gordum sizce g3 u almalimiyim ? 1650 TL limit Oneriniz varsa bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.