Şimdi Ara

1680x1050 Çözünürlüklü Laptopları Olanlar Acil Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şirketimin aldığı Lenovo R61 seri notebook'um geldi ancak çözünürlüğü yüksek diye seçerek aldığım alet moralimi bozdu. 1680x1050 çözünürlükte yazılar net ve canlı olmasına rağmen çok küçük gözüküyor, çözünürlüğü düşürdüğümde ise yazı ve ikonlar büyümesine rağmen kalitesi bozuluyor. Bu şekilde DPI'ı en yükseğe getirmeye izin vermiyor. Birde alet 15.4 ekran olmasına rağmen parlak değil, oda enterasan.
    Yapabileceğim bir şey varmı, bilgisi olanlar lütfen cevap versin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakalon -- 30 Ocak 2008; 8:56:10 >



  • Arkadaşlar sonuç alamazsan iade edeceğim bugün, o yüzden lütfen yardım edin...
  • Notebook sahibi diilim ama LCD'lerin özelliğidir bu, en yüksek çözünürlük dışındaki her çözünürlükte kalite düşer.

    Ve ekranın mat olması da zorunlu bi özellik diil, yani ürünün özellikleri arasında parlak ekran görünmüyosa mat çıkması doğal.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jakalon

    Arkadaşlar sonuç alamazsan iade edeceğim bugün, o yüzden lütfen yardım edin...



    Senin notebook'un 1680x1050 çöxünürlüğüne sahip..Bu çok güzel bir artı notebook lcd.sinde..Zira bu çözünürlük desteği çoğu notebook.da yok.Ben de aynı çözünürlükte kullanıyorum.İnsan gerçekten bakmaya doyamıyor.Hatta başka notebook'ların(wxga) görüntüsü çok basit geliyor.Diğer notebook sahibi arkadaşlarım da bilgisayarımı ilk gördüğünde bu ne sen bunu nasıl okuyorsun yazılar çok küçük diyorlar....5 dk sonra alışınca da dehşet bişeymiş diyorlar =))
  • 15 inçte 1680 biraz abartı bana kalırsa yalnız.. ben evdeki normal 17 inçimde 1280 yapınca kabul edilebilir oluyo ama okuyamayan insanlar da çıkıyo. Monitörü küçültüp çözünürlüğü arttırırsan filmler-oyunlar hariç nasıl kullanılabilir merak ediyorum. Mercek gibi göz gerekir heralde yazıları okuyabilmek için :-)
  • Bence de hiç de abartı değil.Çok da rahat okuyabiliyorum çok şükür..Göz problemi olanlar için belki sorun yaratabilir...Dediğim gibi buna alışınca WXGA çözünürlük çok basit görünüyor.. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.