Şimdi Ara

1750 TL Efsane GTX 1050 Ti Sistem vs MSI GE60 2QE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün youtube videoları arasında gezinirken böyle bir videoya denk geldim ve canım sıkıldı. Sizlerle paylaşmak istedim.
    https://www.youtube.com/watch?v=XYfZnv_CcOs


    İzlediysek gelelim canımın sıkılma sebebine. Şu anda MSI GE60 2QE Apache Pro kullanmaktayım. 960M GPU bulunan bilgisayarımdan memnun değilim dersem yalan söylemiş olurum. Ancak ağırlıklı olarak oyun önceliği ile kullandığım bu cihazda Battlefield 1 oynarken en düşük ayarlarda en fazla 50 FPS alabiliyorken bu videoda arkadaşların topladığı kasa ultra ayarlarda 60 FPS alınca insanın canı sıkılıyor. Oyun için almamış olduğum bu dizüstü bilgisayarı sonradan bu amaçla da kullanmaya başladığım için şu an keşke bu parayla masaüstü kurmuş olsaydım diyorum ve elime geçen ilk fırsatta masaüstü bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Videoyu ilginç buldum o yüzden paylaşmak istedim, aynı zamanda canım da sıkıldığı için içimi dökmek de iyi olur diye düşündüm. Okuduğunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderk -- 20 Mart 2017; 10:33:49 >







  • Desktop bilgisayarların performansları her zaman daha iyi oluyor. Siz notebook aldığınızda bir yandan da ekran, klavye ve taşınabilirliği satın almış oluyorsunuz. Canınızı sıkmayın yani.
  • Griffith kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabiki klavye ve diğer ekstraları var onları inkar edemem ama 1750 TL cihazın gelip de 4000 TL cihazdan bu derece iyi performans vermesi adama koyuyor be hocam :D

    Şeytan diyor ki yeme içme biriktir topla bu cihazı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.