Şimdi Ara

17K Tekil Hitli Instagram Siteme Reklam Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar xxx sitesi instagram takipçi satışı yapan yada sosyalmedya reklamcılığı yapan, her site için bulunmaz bir cennet. Özellikle "instagram takipçi arttırma", "instagram takipçi kasma", "instagram takipçi hilesi" vb. tüm aramalarda google'da 1. sırada bulunan site ayrıca instagram ile ilgili tüm aramalarda da google'da ilk sayfada bulunuyor.

    Bu site sadece takipçi satışı yapan reklam veren kitlesine değil instagram için uygulama yapan tüm geliştiricilerin reklam verebileceği bir site haline gelmiştir. Bu sitede instagram hakkında her şeyi bulabilirsiniz.

    Sitede reklam verirken iki seçenek mevcut tabi bunlarında için de bir sürü seçenek olmasına karşın sponsorlu makale olarak adlandırdığımız sizin sitenizin veya projenizin tanıtılması için yazdığımız bir makale olarak adlandırılabilir. Fakat sitenizi makale öncesinde tabiki bir kaç testten geçirmemiz gerekmektedir. Çünkü güvenilmeyen bir site reklamı bizim sitemizi de güvensiz hale getirir.
    İkinci olarakta her sitede de olan banner seçeneği. Bu seçenekte de tabi ki bannerın yerine göre ücretleri değişmektedir.

    Eğer instagram ile ilgili bir siteniz, uygulamanız veya projeniz varsa bunu ilk yapan siz değilsiniz fakat bu işte tek olmasanızda rakiplerinizden önde olmanız için yapmanız gereken tek şey bize reklam vermek ardından arkanıza yaslanıp projenizin, uygulamanızın veya sitenizin yükselişini seyredebilirsiniz.

    Alexa: 4K
    Hit: Hafta içi 8-10K hafta sonu 14-17K
    Site yaşı 1 yıl 1 ay
    Pagerank 3
    Fiyat ve site için pm isteyiniz.
    Reklam Alanı: Seçenek bolca var(468x60 , 728x90 , makale altı-üstü vb..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmqp -- 18 Mayıs 2014; 0:28:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.