Şimdi Ara

18 WoS Haulin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar haulini uzun süredir oynuyorum ama şirketimizi nasıl kuruyoruz o kısımda hep takıldım bilen biri bunu anlatırsa sevinirim. teşekkürler.



  • Ana konuya yazarsan daha rahat cevap alabilirsin
  • Arkadaşın dediği gibi ana konuda daha önce başkası sormuştu. Hatta kendimden alıntı yapayım :) Şu anda 63. sayfada, ama daha önce 30'lara denk geliyordu.
    __________________
    quote:

    caadas
    29 Ekim 2007; 12:12:21

    Oyunda N harfine bas. Sol tarafta Manage Contracts yazan yere gir. Orada şirket isimleri göreceksin. Yanında $ işareti olan şirketlerle kontrat yapabilirsin. $ işaretli şirketlere tıkladığında yan tarafta Create Contract yazar. Oraya tıkla. Yanyana üç tane Assign yazacak. İlkine tıkladığında şöförü seçiyorsun. Kiraladığın adamların listesi gelecek. Birisine tıklayıp select yap. Sonra Truck yazan yerin altındaki Assign yazısına tıkla. Buradan aynı yöntemle garajda duran tırları seçiyoruz. Son olarak trailer yazan yerin altındaki Assign yazısına tıklayıp şirkete uygun bir treyler seçiyoruz. Yani şirket gıda sektöründeyse kontrata tanker treyleri ekleyemezsin. Kontrata treyler ekleyip eklememek sana kalmış. Ama treyler seçmezsen daha az kazancın oluyor. Kontrat yaparken bu üçünün de elinin altında hazır bulunması gerek. Mesela yeni bir tır satın alır almaz kontrata ekleyemezsin. Önce o tırın garaja ulaşması gerekiyor.
    Not:
    $ işareti o şirketle olan mal taşıma sayına göre çıkar. Sanıyorum üç taşımada $ çıkıyordu. Eğer daha fazla taşıma yaparsan aynı şirketle birden fazla kontrat yapabilirsin.




  • çok saolun
  • ya kusura bakmada ben bu sefer nasıl işçi kiralayacağımı çözemedim o konudada yardm edersen sevinirim ... yaw oyunu bunca zamandır oynuyom meğer boşunaymış hiç bişey bilmiom ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.