Şimdi Ara

180 bindeki motorda değişen parçalar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 100 bin tlye kadar araç araştırıyorum. Araştırırken sonatalara gözüm kaydı. Jaguar kasalar hoş görünüyor. Bir tane temiz olduğunu düşündüğüm bir araç için satıcıyla sohbete başladık. Fiyat normallerden yüksek, ilgimi çekti, sordum. Araç için çok masraf yaptığını, çok temiz olduğunu vs anlattı. Büyük bakımını da geçen hafta hallettiğini söyledi. Neler yapıldı araca dedim, bana bu ekran resmini yolladı.ekran resmini ekliyorum. Bakım için bu parçalar sıkıntı olmadığı sürece değişir mi? Sanırım motor bir şekilde hararet yapmış ve conta vs patlatmış diye düşünüyorum ama işin uzmanı değilim. Satıcı kesinlikle öyle birşey olmadığını, satan kişinin bedduasını almak istemediği için aracı düzgün şekilde satmak istediğini söyledi. Anlayan arkadaşlar bakabilir mi? Bu araç alınır mı? 180 bindeki motorda değişen parçalar hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Temmuz 2021; 0:38:59 >







  • çok değil ama üst kapağa zarar verecek kadar hararet görmüş. loctite için oklayt yazılmış, power kayış dediği v kayışı olsa gerek ama v kayışı ayrı kalem yazılmış. bu tarz önemli işlemleri en azından özel serviste yapılıp faturalı olmasını tercih ederdim. ben uzak dururum.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Bu ekran resmini faturanın örneğinden kesit yaparak aldım. faturalı özel yetkili bir serviste yapılmış. Yaptırdığı yerdeki ustayı da tanıyorum, Genelde memnunlar ama, motor işi bu. Randıman alamamış olabilir.
  • Araçta LPG varsa sübapların tamiri sırasında eğer aracın ağır bakımı da gelmişse bu işlemler yapılmış olabilir. İlla hararet yapmış olacak demek değil. Aracı yaptırdığı ustaya veya araç sahibine neden bu işlemleri yaptırdığını sorabilirsiniz. Düzgün işlem yapılmış ise ağır bakımdan siz kurtulmuş oluyorsunuz, bu da iyi birşey.

  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Ustası yapılacak bunlar demiş, satıcı da ustasına güvenmiş yaptırmış. Elemanın söylediği bu. Araçta 8 yıldır LPG mevcut evet. Düzgün işlem olduysa iyi de satıcı neredeyse benden alacak tamir ücretini, benden dediğim alıcı dan yani. Baya muadillerine göre fark var. 110 bin diyor 2005 model Sonata ya.
  • Ticaret kısmını bilemem ama fakat yapılanlar genelde ağır bakım işleri. Öyle motora pek bir işlem yapılmamış. Alınıp alınmama kararı aracı bir motor veya Hyundai ustasına gösterdikten sonra belli olur.

  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Eğer fiyatta anlaşırsak olabilir o zaman sağolun.
  • motor bitmiş buda açtırıp bakmış masraf fazla contaları değiştirip satim demiş değişen parçalar ne alaka dedirtecek cinsten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.