Şimdi Ara

185-60-15 yazlık lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Yazlık lastikleri mi takayım diye lastikçiye götürdüğümde lastikçi Bana yazlık lastiklerin bitik olduğunu söyledi. Internetten yapmış olduğum araştırma neticesinde 160 Tl den başlayan 300 tl ye kadar çıkan fiyatlarla karşılaştım. Bütçe olarak Henüz karar veremedim kaç TL lik araba lastiği alayım diye. Araştırmalarımda kafama yatan Goodyear ve Continental lastikler var Bunların fiyatı 250 TL civarında. Malum Ankara ilinde yaşamakta olduğundan dolayı yollarda mevcut derin çukurlar olduğundan dolayı hangi lastik daha kaliteli olur Çukurlu yollara hangi lastik daha iyi gider bu konuda Herhangi bir bilgim yok. Lastiğin yanak kısmından çukura girdiğinde Herhangi bir problem olmaması benim için önemli Ayrıca fren mesafesinin kısa olması lastik sesinin az olması ve yakıt tasarrufu sağlaması Ayrıca önemli. Siz DonanımHaber üyelerinin değerli fikirlerine ihtiyacım var. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hankook düşünebilirsiniz alternatif
  • Hankook düşünüyorum aslında ama dediğim gibi yanak ve taban kalitesi Sessizliği yakıt ekonomisi önemli sizin Hankookl ile ilgili herhangi bir tecrübeniz varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende polo aracıma ayni lastik ebatlarindan alacagim. İstedmesinde olan kumho ecowing lastiklerden almayi dusunuyorum. Fiyati 160 tl civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumho ecowing fena değil fiyatına göre
  • Kumho aracın orjinal kendi istetmesi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı ebatta araştırma icindeyim i20 aracıma. Araştırmalarım goodyear efficientgrip performance alacam gibi gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Fiyat araştırması yaptınız mı, o lastikten hepsiburada.com da 246 TL artı 16 TL kargo var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memin05_06 -- 15 Nisan 2017; 14:2:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015in başından beri 185/65/14 hankook kinergy eco kullanıyoruz. Ucuz, yumuşak lastik arıyosanız en iyisi bu herhalde.

    Petlaslar filan sert oluyor.



    Sadece Gaziantep yazında sıcak asvaltta türk filmlerindeki kovalama sahneleri olurya aynen o sesten çıkartıyor. Ama baharda güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara iskitlerden Dunlop sport r1 almış bulunmaktayım tanesi 175 tl den 600 tl ve 5 taksit yaptırdım. Eskisi de dunloptu hiç memnun değildim çok kaldırıyordu. Ama bu yeni teknoloji lastiği çok hoşuma gitti. Eskisine göre artıları yol sesinin olmamaması, çukurları hissettirmemesi, özellikle kaygan zemin ve yağışlı zeminlerde hiç kaymaması. Eksilerini daha tespit edemedim. Aracın eskiden abs ile duruyor, kalkışta yan şeritlere taşıyordu şimdi gram kayma yok. Yüksek fiyata başka marka lastiklere para bayılmaya hiç gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.