Şimdi Ara

190 boy 87 kilo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese boyum 190 kilom 87 zamanında 125 kiloydum 5 ay gibi bi sürede bu kiloya düştüm şimdi amacım 1 - 1.5 ay gibi bi sürede sıkı bir diyet ve haftada 3 gün full body 1 gün kardiyo yapıp 78 80 e düşmek istiyorum sizce haftada 3 gün full body 1 gün kardiyo iyimi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • selam berke 3 gün full body 1 gün kardiyo yerine haftada 4 gün full body ardından 30 dakika 1 saat kardiyo yapabilirsin kas kaybı yaşatmaz aksine zamandan tasarruf edip üstüne hızlı şekilde gelişebilirsin.

  • teşekürler dostum dikkate alacağım 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada üç gün full body ideal bir seçim fazlasıyla iş görecektir. Ama kardiyoyu 1 gün ile sınırlandırmak yerine imkan varsa daha fazla yapmak iyi olur.
    Bu arada kilo olarak hedef belirlemek yerine görüntü ve ölçülere göre ilerleseniz hocam? 75-80 kilo 190 boy için düşük bir rakam geliyor açıkçası. Zamanında yüksek kilonun yarattığı psikoloji ile hareket ediyor olabilirsiniz ama kas kazanimi ile görüntüye odaklansaniz daha doğru bi tercih olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Dostum çok teşekkürler öncelikle bir sorum daha olucak rica etsem. haftada 3 gün full body en az 2 gün olcak şekilde kardiyo yapmaya karar verdim. Sorum günde kaç kalori almalıyım ? beslenme hakkında bilgi verirsen sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam spor salonunda ölçüm vs yaptirdiysaniz, bazal metabolizma hızınızı biliyorsanız bu değerin 200-300 kalori altında beslenerek başlayabilirsiniz bence. Zaten zamanla kilo verme hızı düşeceğinden vücudu kalori açığını arttirirsiniz haftadan haftaya degisimi gördükçe. Baktınız kilo vermeniz yavaşladı biraz daha kalori kısarsınız 500 kalori açığı gibi. Kilo verme yavasladikca diyetin şiddetini arttırmak gerekecek. Bir nevi nabza göre şerbet.

    Hem bunu zamana yaymak vücudun adapte olmasını sağlar güç enerji kaybını minimuma indirir. Bi anda çok şiddetli diyeti tercih etmiyorum. Acelesi yok bu bir süreç sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.