Şimdi Ara

1987 300E Mercedes için sıralı otogaz tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efendim ben 1987 model Mercedes 300E araca otogaz taktırmak istiyorum. konular derin ve bilgi gerektiriyor. bi masraf yapılacaksa doğru yapmak gerekiyor. Ben forumları araştırdım biraz ancak tam istediğim gibi bilgiler edinemedim. Çünkü daha önce hiç bir araştırmam yoktu.
    Bahsettiğim araca sıralı sistem taktırmamın dez avantajı varmıdır? taktırmak için en uygun ve tecrübeli yerler nerelerdir? Gibi sorularıma cavap verebilirseniz çok sevinirim.

    birde gördüğüm kadarıyla Atiker 1200 lira Türk malı olması da bir artı benim için. tabi BRC de en iyi olarak biliniyor oda sanırım 1400 e bulunuyor. 200 lira fazla bir fark değil eğer performansta ve ekonomide çok fark varsa... tabi firmaların tecrübeside çok önemli. mercedeslere çok montaj yapmış firmaları bulmam gerekiyor.

    Son olarak İstanbul Anadolu yakasındayım...



  • Sevgili Akif Özkaya
    Öncelikle aracınız 1987 merdeces 300e ise aracınız mekanik enjeksiyonludur. Yani sıralı enjeksiyon sistemi için uygun değildir.Aracınızın karbüratörlü araçlardan tek farkı emilatör ve role kullanılmasıdır. Fiyat olarakta marka tercihinize göre 500-800 arasında değişmektedir.Servisimizde daha önce aynı araca Tartarini sistem uygulandı ve randıman aldık. Detaylar için irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Saygılar
  • Hımm. açıkçası daha öğreneceğim şeyler var :) sizin cevabınızdan tekrar yola çıkarak bakındım ve başkentlpg adlı kullanıcı bu araçlara sıralı sistem takabilecek bir modül geliştirdiğini yazmış. Şimdi aklımda bir soru daha var. Bu araçta daha önceden takılmış tartarini normal lpg sistemi var. ancak araç uzun süre yatmış ve bikaç sorunu olduğundan lpg sisteminde sorunları var. Bende öğrenci olduğumdan diyorumki araçtaki sistemi yaptırsam maliyeti en az olur ancak km de nekadar yakar. yada başkent lpg deki modülle sıralı sistem alıp maliyeti yüksek ancak km de az yakmasını mı sağlamamız doğru olur. Yani km deki yakış miktarı çok etkilenirmi ?

    verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim...
  • Akif bey Baskent Lpg nin uyguladığı modülle de tabiki sıralı sistem taktırabilirsiniz. Bu tamamen sizin kararınız. Ancak üzerindeki sistem ne kadar yıpranmış ve neler değişmesi gerektiğini anlayabilmek için aracı görmek doğru olur. Farzedelim ki aracınızda ki tüm LPG malzemeleri kullanılamaz durumda, tüm sistemin sökülmesi halinde tank dahil size sistemin 3 yıl garantili maliyeti 700 ytl. dir. Tasarruf olarak sıralı sitem ya da enjeksiyonlu sistem arasında uçurumlar yoktur hemen hemen aynıdır. Karar sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.