Şimdi Ara

1994 Hyundai Excel 1.5'i Nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 94 model Excel bulduk babama almayı düşünüyoruz.Araba çok temiz motoru yeni yapılmış 0 olarak.7 milyara bırakıyor sizce bu araba nasıldır hani parçaları zormu bulunur?Sorun çıkartırmı?

    EDİT; İkinci el piyasası önemli değil babam alıp arabayı bitirene kadar kullanmayı düşünüyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arunoc -- 8 Temmuz 2012; 22:22:17 >



  • Takipteyim.Bende merak ediyorum bu arabanın nasıl olduğunu.Sahibinden.com'da kimse özelliklerden hid. direksiyonu işaretlememiş yoksa bu araba hidrolik direksiyon yokmu?
  • Takipteyim bende.Bende 6000 tl ye buldum.93 model temiz sayılır.85 model broadway almaktan iyidir diye düşünüyorum ama bu araba beni sanayi konusunda üzermi onu çözmüş değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poyraz6134

    Takipteyim bende.Bende 6000 tl ye buldum.93 model temiz sayılır.85 model broadway almaktan iyidir diye düşünüyorum ama bu araba beni sanayi konusunda üzermi onu çözmüş değilim.

    Aynen bende senin gibi düşünüyorum 6 - 7 milyara samara broadway gibi tipsiz araçlar alıcağımıza biraz tipli araç alsak hemde modelide iyi yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burhan

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-asil-otomotiv-den-1998-model-bakimli-temiz-hyundai-accent-93014997/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-satilik-lpgli-lx-hyundai-accent-85628857/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-hundai-accent-1998-model-91725570/detay

    Yazık günah o para verilir mi o arabaya ya..

    O para belki hyundai excele verilmez ama senin link yolladığın arabalarada verilmez.

    1.3 linkte Galeri linki (Galerici 1 parça değişik 1parça boya var diyo Bir bakıyosun Arabanın değişemeyen yeri yok)
    2.Gösterdiğin araçların kilometreleri uçmuş 1 tanesi dışında Biz alıp çok kullanacağımız için 100 bini geçmemiş olması gerek.
    3.O arabalrın normal piyasa fiyatı 8 bin tl den başlıyo eminim o arabalar dökünütüdür elden çıkarmak için ucuzlamıştır.

    EDİT;7000 tl bütçemiz var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arunoc -- 8 Temmuz 2012; 23:01:12 >




  • Mantıklı düşünürsek adamın dedikleri çok doğru.
  • geçen hafta boyunca eniştemin 94 excelini kullandım, benzinli aracı, tüp yok. km 220 bini geçkin. hidrolik direksiyon otomatik cam filan yok, frenler kuş serisinden hallice, devir saati yok, direksiyon ağır. benzinli olduğundan mıdır nedir, kuş serisinden daha seri :) bagajıda idare eder, ortalama bir excel maks. 6 bin eder kendi kanaatimce, çok temizse 7 verilebilir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozas_91

    geçen hafta boyunca eniştemin 94 excelini kullandım, benzinli aracı, tüp yok. km 220 bini geçkin. hidrolik direksiyon otomatik cam filan yok, frenler kuş serisinden hallice, devir saati yok, direksiyon ağır. benzinli olduğundan mıdır nedir, kuş serisinden daha seri :) bagajıda idare eder, ortalama bir excel maks. 6 bin eder kendi kanaatimce, çok temizse 7 verilebilir..

    Sağol hocam beni aydınlattığınız için.
  • Onca zaman accent kullandım, accentin ölüsü bile excel den iyidir. Sizin mantığınız yüzünden kilometre düşürme olayları ortaya çıktı zaten. 94 model, 19 yaşında araba sizce 100 000 km altı olabilir mi? Sıfır motor yaptırma dediğiniz şey, sanayide 600 liraya segman attırmaktan başka birşey değil. Eğer aracın sahibi kendine güveniyorsa, açtırın motoru baktırın. Eminim piston kolları bile değişmemiştir. Kaldı ki egzantirik mili, krank mili vs. bir çok parçaya da dokunulmamıştır. Hadi hepsini geçtim, 19 yıllık karoser ve yürüyen aksam var ortada. Onlarda mı sıfır?

    Kandırmayın kendinizi. Yüksek kilometreli de olsa, bulabildiğiniz en temiz aracı alın.
  • 5-6 yıl kadar 1994 exel gls kullandım..Dönemine göre çok çok iyi bir araçtı bence..Gls modelinde hidrolik direksiyon klima(kliması yoksada tertibatı oluyor) 4 cam otomatiği var.eğer çok temiz ve iyi durumdaysa tamamen sorunsuz bir araç denilebilir..Ben lpg li kullandım hep iyi bir lpg sistemiyle güzel tercih olur..Özellikle lpg li ise kronik diyebileceğimiz sorunu indiksiyon bobini sorunu birde benzin otomatiği-pompası sorunu yaşayabilirsiniz bunlara dikkat etmeli..
  • bizde 93 model excel var 6-7 senedir biniyoruz.

    hidrolik direksiyon yok ama yürüken hidrolikten daha hafif oluyo ne hikmetse
    camlar otomatik değil
    az yakıyor
    yol tutuşu iyi valla
    görüş açısı mükemmel akvaryum gibi araba
    amortisörler baya bi yumuşak çukura girdinmi basit harmonik hareket yapıyo
    devir saati yok
    göstergeler beyaz ışıklandırmalı
    en sevdiğim özelliği de ön camın üst kısmındaki film ve döşemeler arabanın dış rengi ile aynı

    özetle bunlar var
  • benim amcam 1994 te 1994 model kırmızı excel gls almıştı. 2003 te sattı. şuan sattığına bin pişman. parçada çok üzeceğini sanmıyorum. benim hyundai hakkındaki yorumum genelde o paraya değmezdir ama şahin doğan almaktansa bu daha iyidir
  • Selamlar

    1994 Hyundai Excell 1.5 HB olanini Daha Bugun Aldim araç full orjinal bi kaç yerinde local boya var sadece değişen hiç bir parçası yok expert e soktum araci motor durumu %89 cikti 94 model olan ve 240000 km olan bir araç için gayet güzel motor hic reflekte yememiş Bütün Gün Kullandim Yol tutuşu cok güzel herhangi bir sorun yaşamadim
    Hidrolik direksiyonu olmamasi birşeyi değiştirmiyor power direksiyon var serçe parmağınızla bile çevirebiliyorsunuz eşim biraz acemi oldugu için bulunmaz bir firsatti araba expert raporlarinida gördükten sonra hiç düşünmeden aldim temizini bulursaniz düşünmeyin alin derim lakin klimali modeli pek piyasada yok baya bir araştirdim almadan once klimasiz bulursaniz 6500 liradan yukari vermeyin :)

    4 Cam Otomatik
    Power direksiyon
    Merkezi Kilit
    Alarm
    Klima
    7.500 TL ye aldim araci

    Edit:Büyük Şehirde İseniz Parça Sıkıntısı Çekmezsiniz ve Parçaları Gayet Ucuz Aracın Sol Sinyalini Aldığım Gibi Değiştirdim 20 TL :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbhr -- 6 Ekim 2012; 1:55:40 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.