Şimdi Ara

1996-2000 Model Arası Mercedes C200 Elegance Almayı Düşünüüyorum -Yorumlarınız-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç ile ilgili bilgisi olan/kullanan varsa yorumlarını yazarsa çok sevinirim. 6 ay önce lpg takılmış 1998 model mercedes c200 elegance 165.000 km de kazası olmayan garaj arabası almayı düşünüyorum. Kilometresi yüksek mi ? Bakımlarında ne gibi masraflar çıkıyor ? yedek parçası pahalı mı ? Lütfen bu konulardaki görüşlerinizi yazarsanız çok ama çok sevineceğim. Herkesin yardımlarını - bilgi ve görüşlerini bekliyorum.

     1996-2000 Model Arası Mercedes C200 Elegance Almayı Düşünüüyorum -Yorumlarınız-


     1996-2000 Model Arası Mercedes C200 Elegance Almayı Düşünüüyorum -Yorumlarınız-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisular -- 20 Haziran 2012; 15:00:39 >







  • Amcam uzun yıllar 96 model c180 elegance kullandı ve amcam da benim gibi veteriner hekimi arabayı genelde köy yollarında kullandı 500.000km yi gördü 3-4 yıl önce sattı, bunu söyleyince kimseye inandıramıyorum keşke kmsinin resmini çekmiş olsaydım. Avantgarde modelini alırsanız Mercedesin 15yıl önce verdiği konforun şuanki orta sınıf markaların verdiği konfora denk olduğunu görürsünüz. Km sine pek fazla takılmayın o yaştaki benzinli araçlarda 200 hatta 250 bin bile normaldir bence, bakımları pahalı falan diyenler olacaktır onlar 2004 2005 megane palio fiyatlarına göre pahalı derler oysa ki 2010 bir insignia veya passat bakımlarından kesinlikle pahalı olmaz olamaz, parça sıkıntısı da kesinlikle yaşanmaz.
  • Km si çok güzel , dediğiniz gibi ise alınabilir fakat süpriz masrafları göze almanız gerekiyor sonuşta 14 yıllık bir araba , parçalarında belirli ömürleri var çünkü Şunu da unutmayın Mercedes her zaman Mercedes'tir , Yani demem o ki ; parçaları tuzludur
  • bizde c250 turbo diesel 1997 model full paket vardı o arabanın verdigi konforu yol tutuşu vs. herşeyini şimdiki yeni araçlar veremiyor inanın bana değer. dizel modellerinin km'si çok yüksek şuan benzinli lpg'li alırsanız daha iyi olurki öyle yapıcaksınız sanırım ama mercedes kalitesi belli ediyor kendini.
  • Açıkcası şuana kadar konuştuğum mercedes binicilerinin hepsi çok memnunlar ve arabalarını satarlarsa mutlaka tekrardan mercedes alacaklarını söylüyorlar. Ben hiç kullanmadım konforuna birşey diyemem ama duyumlarım çok iyi .. 7 haneli km göstergesi olan başka haangi araba var ? Mecedes elbet. 1.000.000 km görebiliyor anlayacağınız....

    Umarım hakkımda hayırlısı olur. Çünkü kredi çekip alacağım arabaayı. Hoş kullanıcıların hemen hepsi hiç pişman olmayacaksın diyor ya ben yinede donanimhaber kullanıcılarına sormadan birşeyler yapmak istemedim :)

    Hala yorumlarınızı bekliyorum...
  • Kilometresi gayet uygun bence,kazasız demişsiniz,araba zaten güzel.Fiyat konusunda sıkıntı yoksa alınır.
  • Fiyat nedir ona gore yorum yapalim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı 23.000 tl. Ancak daha pazarlık yapmaaddık :
  • Çok mu 23.000 tl ? kimse cevap yazmadı da ? Bir iki yorum alabilsem kullanıcılardan çok sevineceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.