Şimdi Ara

==== 1997-2004 PASSAT KLÜBÜ ===== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
18
Favori
153.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.McRae

    quote:

    Orijinalden alıntı: shemsr

    Arkadaşlar benmde bir sorum olacak.1.8 t limited passat im var.ara sıra abs ışığı yanıyor bikere yaptirdim tekrar ışık yandı. Adam bunun içindeki teller çok ince temessizlik vardır diyor ama ben pek güvenmiyorum. Sebebi ise abs ara sıra yanıyor mesela sabah kalkıp biniyor um arabayla 100 mt gidiyorum sonuyor hiç durmadan 100 km yol yapıyorum hiç yanmıyor yolda çukura filanda düşüyorum sarsintiyla filan yanma Sönme filan olmuyor. Arabayi 100 km sonra park edeyim bi saat sonra geri bine yim lamba yanıyor geri sonmuyor. Yani tellerde temassizlik olsa cukurlarda yanar.ama şehir içinde bindigim zaman bazen 2 km sonra yanmaya başlıyor. Başına bole bi olay gelen bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Saygı ve sevgiyle..Bu arada 1998 model

    Hocam bir kere yaptırdım demişsin..Nereden müdahale edilip onarılmaya çalışıldığını yazmamışsın.Bu tür arızalarda, şu usta bu ustanın tavsiyesi ile macera aramaya gerek yok.Vagcom cihazı olan bir vw servise gideceksin.Abs ışığı yanarken yaptırdığın kontrolde cihaz, Abs ile ilgili bölüme hiç girmiyor ve veri alamıyorsa sorun Abs beynindedir.Işığın ara ara yanması aldatmasın.Bu yıllarda üretilen passat-A4 lerde yıla bağlı olarak ortaya çıkan kronik bir arızadır.Beyin tamirini de,büyük sanayi sitelerinde elektronik beyin tamircileri yapıyor.

    Alıntıları Göster

    99 model 1.6 otomatik passat var mı acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepinize merhabalar, asagiya linkini biraktigim passat b5.5 1.8t almayi dusunuyorum, fakat aklimda sorular var. Bu araclarin nelerine bakilmali almadan once. Bu yastaki bir aracin bakimlari yapildigi surece uzun yola cikarken bana ariza cikarir mi? Yilda 20 bin km den fazla yol yapacagim aracla, ondan dolayi uzun yolda sorun cikarmamasi otobanda dag basinda birakmamasi cok onemli. Sizlerin de yorumlarini almak istedim.

    Tesekkur ediyorum


  • peymacun kullanıcısına yanıt

    10 ay olmuş cevap veren olmamış. Aracı aldınız mı..Memnun musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 15 Aralık 2022; 0:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    Hocam keske alsaydim. Daha sonrasinda Passat b6 denk geldi. 2.0 TDI 140HP 2008 model onu aldim. Almaz olaydim aldigim ilk haftasinda hollandanin ufacik sacma sapan bir koyunde yolda kaldim geceyi arabada gecirmek zorunda kaldim, 2 ay sonra motor ust kapakta sikinti cikti araba yag yakip damlatmaya basladi, deli gibi duman atmasi da cabasi. Ustune de turbo arizasi verince baya bir zararina biraktim arabayi. Demem o ki keske alsaydim 1.8T yi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.