Şimdi Ara

1999 palio 1.6 HL marş basmama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi forumlar herkese askere gitmem dolayısı ile arabamı 6 ay boyunca yatırdım, askerden yeni geldim ve geldikten sonra haliyle akünün öldüğünü tahmin edip akü değişimi yaptım sıfır akü ile. Araba ilk başta marş almadı fakat bi 30 dk sonra 4. 5. denememde marş almayı başarmıştı, sonra ailemin arabasıyla zaman geçirip dün akşam eve geldiğimde arabama tekrar oturdum ve bu sefer marş almamaya başladı. Marş motoru dönüyor fakat araba bir türlü start almıyordu, Sabah tekrar denedim ve yine tık yok. Sorun sizce ne kaynaklı olabilir araç benzinli bu arada. Uzun süredir de yatıyordu.




  • marş basmama sorunu demişsiniz ama aracınız çalışmıyor anladığım kadarıyla. Benzin pompasından gibime geliyor. Ateşleme hatası olsa çalışırken de tekleme yapardı. Ama yine de cihaza bağlatın.

  • sevecen69 kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler. İlk akü taktırdığımda marş aldı fakat araba çalışmadı, 30 dk sonra denediğimde Marş aldığı zaman hiç zorlanmadan tekte çalıştı 2 sn içinde, daha sonra Kontağı kapatıp 4-5 saatliğine aracı bıraktım. Akşam geldiğimde marş basmama rağmen hareket geliyor ama araç çalışmıyordu, oto sanayici arkadaşım buji ya da yakıt pompasından şüpheleniyor sizin gibi. Ve araçtaki benzin 6 aylık benzin çeyrek deponun da biraz altında. Kimya hakkında bilgim yok fakat benzin zaman geçtikçe özelliğini kaybeden bir madde mi bilmiyorum. Yakıt pompası da olabilir dediğiniz gibi. Farklı fikirleri olan varsa yazarsa iyi olur, aracı satıp model yükseltecektim bunun üstüne gelmesi üzücü oldu. Yarın sanayiye bırakacağım hayırlısıyla.

  • Kaydırağabinenadam K kullanıcısına yanıt

    6 ayda benzine bir şey olmaz. muhtemelen pompadan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.