Şimdi Ara

1e1: PS Vita'yı İnceledik! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
66.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nceleme ve objektif görüşleriniz için teşekkürler.

    Türkiye satış fiyatarı gerçekten abartı fazla olmuş diye düşünüyorum. Zira amazon.com fiyatlarına bakarsanız gayet alınabilir cihazlar olduğunu göreceksiniz. 250 dolar wifi modeli 300 dolar da wifi/3g modeli… Aynı şekilde 8 gb lık bir hafıza kartı da 30 dolar…

    Benim fikrimce bu cihazın Turkiye de satış patlaması yaşaması için jailbreak tarzı bir yaklaşımla cihazda korsan oyun oynamanın mümkün olması gerekiyor. ps3 ün jailbreak lenmesinin yıllar aldığını düşünürsek mini oyunlara mahkum olunası harika bir cihaz…

    Şahsen bu ürünü almak için bu cihaza ait ekosistemin genişlemesini bekleyeceğim. PSP 3004 cihazımdan hala memnun olsam da el konsolunda oyun oynamanın keyfini bu cihaza taşımamak için bir neden bulamıyorum. Sonuçta alternatifsiz bir ürün….

    Ah keşke dedirten kısmıysa bu ürünü tabletlerle rekabetini kısıtlayan web deneyimi ve html5, flash video oynatamama sorunu olmuş.. Yazılımla aşılabilecek bu handikapları sony kullanıcıya sunar mı bilinmez düşünün ki sony android tablet ler de sürüyor piyasaya yani kendi kendini baltalayacağını hiç düşünmüyorum. Eğer ki bu özellikler bugun mevcut olsaydı incelemeyi izledikten sonra siparişimi verir cihazı alırdım…




  • Hadi arkadaşlar yüklenin ha gayret çökertelim şu server ı
  • Harika bir incelemeydi.Her zamanki gibi teşekkürler :)
  • aynen yaw bu vidyoların youtube aktarılması lazım copyright olayına takılıyosanız bilmiyorum??
  • bazı yerleri ilerletip izledim :) en çok fifa ve party hoşuma gitti ayrıca browserın geliştirilmesi lazım akıllı telefonu olmayanlar ve internet için kullancaklar için çok gerekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    Nasıl bir sunucunuz var ben anlamıyorum ki tek kelime ile rezalet şu uzun videoları youtube upload edin hepimiz rahat edelim. @ControlYourDream katılıyorum.


    playerin nesi var anlamıyorum bence sorun sizin internet bağlantısından kaynaklanıyor, hd versiyonunu açıyorum ve 10 dk içinde tüm video yüklenmiş oluyor. kitlenme donma vs. gibi bir problem de yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 11 Mart 2012; 0:40:32 >
  • vidalarını söküp içini de gösterseydiniz tam olacaktı inceleme :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,

    Bu tip uzun videolarda sunucuya çok fazla yüklenildiği için takılmalar yaşanabiliyor. Sunucu video yayına alındığından bu yana 1Gbps veri gönderiyor ve bu değer büyük ihtimalle gecenin geç saatlerine kadar da aşağı düşmeyecek.

    Elbet biz de videoları olabildiğince hızlı izlemenizi istiyoruz. Zaten bunun için de bir çok şey geliştirdik, her videomuzun mobil versiyonu var, hepsinde kalite seçenekleri var ve yayın akışı desteği sayesinde uzun videolarda istediğiniz konuya hızlı geçiş yapabiliyorsunuz.

    Bunca emek ardından bu videonun Youtube'a yüklenmesi al biz yaptık youtube sen kullan, etinden sütünden sen yararlan ben uzaktan bakayım demek oluyor. Hak verirsiniz ki bu tip yayınlar ciddi emek istiyor ve bu emeğin karşılığını alabilmemiz için de kendi sitemizde kendi sunucularımızda yüksek izlenme rakamlarına ulaşmamız lazım. İleriye dönük planlarımızda video sunucu sayısını çoğaltarak daha iyi hizmet verebilmek var fakat bunun için şu anda elde olanla idare ederek sponsor firma bulmamız gerekli.

    Kısacası youtube ve benzeri 3. parti servislerde videolarımızın yer alması hem bize hem de sizlere zarar verir. Bu yüzden videoları kendi kiraladığımız sunucular üzerinden sizlere ulaştırmaya devam etmek zorundayız.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Oda dogru tabiki. Ben simdi bunu XBMC de youtube eklentisinde abonelikten izlesem siteye girme ihtiyaci duymayacaktim. Benim icin daha rahat ve kullanisli, salonda kanepeye uzanarak izlerim ancak dediginiz gibi sitenin pekde yararina olmayacak gibi görünüyor.




  • Beyler mutualist yaşamamız gerekiyor. Konağı olduğumuz canlıya bağlıyız malesef :)
    43dk izledim sonra dondu bir şeyler oldu açıkcası sinirlendim pat diye ortada kalınca ama napalım yarın izleriz.
  • Gerçekten güzel bir inceleme olmuş, ellerinize sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smballz

    quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_ps3

    quote:

    Orijinalden alıntı: Smballz

    Arkadaşlar şu anki durumumdan dolayı izleyemiyorum malesef . İzleyenlere bu sorum sizce HTC One X mi almalıyım yoksa Ps Vita mı almalıyım ? PS3'üm var ama güzel oyunlarım yok . Buraya bu soruyu sorarak hata yaptıysam kusura bakmayın .

    ps3 + psvita güzel birikili oluyor ama psvita telefon konuşması için uygun değil bilgin olsun, bitelefon ile karşılaştırdığın için söylüyorum bunu

    Belirticektim ama gereksiz diye belirtmedim . Zaten bir telefonum var , fakat güzel değil . Aramayı ve mesajlaşmayı hesaba katmıyorum onun için . Ben ps3'ü ps vita gereksiz olabilir mi acaba diye belirtmiştim ama siz iyi bir ikili dediniz , acaba neden ? Bu arada genellikle kullanım amacım internet ve oyun genellemeli olucak .

    Videodan gördüğüm kadarı ile PS3 ün iel cros platform oyun oynanıyor üstüne PS3 tekibiroyunu remote play ile Psvitadan oynuyorsunuz, ğer hard core biroyuncuysanız bence Psvitadaki oyunlar sizi bellibir yere kadar tatmin eder ondan sonra Ps3 geri dönersiniz, ayrıca videoda şölediyor internete girmek için pek uygun bir cihaz değil ilerde güncelemelerle ne olur orası bilinmez




  • ne güzel bir incelemeydi. teşekkürler
  • 25mbit internetim var cable hemde ADSL degil saniyede 4mb ile download yapiyorum neredeyse ama videoyu izleyemiyorum indirmeye kalktim 100kb limiti var site sunucusunun ILAHI KOMEDYA gercekten.

    Youtube sitesine bir kanal acsaniz oraya upload yapsaniz hani isi bilen bilisim insanlarisiniz...
  • Çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    25mbit internetim var cable hemde ADSL degil saniyede 4mb ile download yapiyorum neredeyse ama videoyu izleyemiyorum indirmeye kalktim 100kb limiti var site sunucusunun ILAHI KOMEDYA gercekten.

    Youtube sitesine bir kanal acsaniz oraya upload yapsaniz hani isi bilen bilisim insanlarisiniz...

    takılma ne zaman oldu biraz önce hiç takılmadan izledim
  • haberin başından tuttum teknoloji mağazalarından birine gitti ps vita inceledim ordaki çalışanlara sordum özellikleri öğrendim geldim haber bitmiş yani oraya gidene kadar burdan öğrenebilirdim pişmanım aptalım...:(
  • teşekkurler.
  • şimdi ben videoyu izledim yorumumu da yaptım sonra sayfayı kapattım. bir saat sonra sadece yorumlara bakmak için geliyorum video otomatik açılıyor ve kotamı yiyeyor a dostlar. şu videolara "play" tuşu mu konsa ne?
  • PS Vita'yi almakta kararsizdim video'yu izledikten sonra almaya karar verdim
    Video için çok tesekkürler..
  • bsc nin video oynatıcısından bir tek ben memnunum galiba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.