Şimdi Ara

1mbit Kotalı tarife ve NETLİMİTSİZ [SORU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan ben ttnet 1mbit kotalı kullanıcıyım. 8mbit 15gb kotalı olan NETLİMİTSİZ tarifesine geçicem. Geçme sebebim ise 1mbit kotalı netde ay sonuna kadar ortalama 8 - 9 gb buluyorum ve fatura 59 kusur bişi geliyor. Forumda biraz araştırdım alt yapı fln yavaş olur diyorlar komşumun ve yakındaki internet kafelerde 8mbit bağlantı kullanıyor onlardaki azami hız 700 - 850 arası. Birde modemimin 8mbit interneti destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim ? Kimi yorumları okudum kimisi 15 gb kotayı geçinde hızım 512kbsn düşüryor kimiside düşmüyor diyor. Bu sorularıma cevap arıyorum arkadaşlar :)

    Şimdiden teşekkürler.



  • Sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ona göre yaptıracağım..
  • ben 8mbt limitsiz tarifesine geçen talihsiz insanlardanım. Daha önce 1mbt limitsiz di tarifem geçtiğimden bu yana sürekli net kopuyor. Bu oran sanırım şuan %78'lerde ancak hızla çözüleceği yada basit kullanıcı hataları yapanlarda bu yüzdenin içinde. ortalama %50 normal kullanıcı tarifeden şikayetçi (kopma ve 512kb olarından).

    önerim bi dene derim (tam türk işi oldu) baktın olmuyo bir iki arıza kaydı verir 1 aynını tamalarsın 1 limitsizde geçer rahatlarsın.

    sorun olursa hattın kaldıra bildiği oranda hıza düşüreceklerdir donanımsal ve fiziksel engeller de yoksa güzel bi bağlantın olabilir(%22 oranla :D )
    modemin desteklediği hız kutusunun üzarinde yazar zayen özellikler kısmı gibi bi yerde. Yoksa kutu modemin marka ve model ismini de yaz ki araştıra bilelim.
  • modemim Zoom
    Model göremedim.
  • kutusu yada başka bir klavuzu varmı? inceledinmi onları?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.