Şimdi Ara

2.000-3.000 tl arası android telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar önceliğim ekranının büyük olması çünkü ders çalışıyorum telefondan, diğer önceliklerim kırılmaya karşı çok hassas olmaması, yazılm güncelleme desteği, oyun oynarken çok ısınmaması.Önerilerinizi bekliyorum.Bir de ithalatcı değil Türkiye garantili olacak bir telefonu alacağım ona göre önerirseniz çok iyi olur tesekkürler simdiden



  • quote:

    Orijinalden alıntı: new horizons

    Arkadaslar önceliğim ekranının büyük olması çünkü ders çalışıyorum telefondan, diğer önceliklerim kırılmaya karşı çok hassas olmaması, yazılm güncelleme desteği, oyun oynarken çok ısınmaması.Önerilerinizi bekliyorum.Bir de ithalatcı değil Türkiye garantili olacak bir telefonu alacağım ona göre önerirseniz çok iyi olur tesekkürler simdiden

    Mate8 uygun 1800tl 6.0 inç ders çalışman için iyi garantisi dist mı ithalat mı kullanıcı kulübüne sormak lazım.Diğer 1alternatif ise note4 yada note5.Note 4 ün exynos işlemcili 1.9ghz olanı 1800tl.2000tl lik olanı ise snapdragon ve 2.7ghzli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huaweilerin sar değerini yüksek buldum o yüzden düşünmüyorum.Note 5 i bende düşündüm de geçen sene çıktığı için daha ne kadar güncelleme alır ? Xperia xz nasıl sizce 5.2 inç olması biraz düşündürdü birde 2.800 o özelliklerine göre az gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: new horizons

    Huaweilerin sar değerini yüksek buldum o yüzden düşünmüyorum.Note 5 i bende düşündüm de geçen sene çıktığı için daha ne kadar güncelleme alır ? Xperia xz nasıl sizce 5.2 inç olması biraz düşündürdü birde 2.800 o özelliklerine göre az gibi.

    Bir telefona 3000tl vereceginize 2000tl lik telefonlara bakın derim.Illede 3000olacak derseniz axon7 64gb ile s7 ye bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.