Şimdi Ara

2.000 Tl Az Yakan Çok Kaçan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altnkrtl


    quote:

    Orijinalden alıntı: alifuat_a

    motoru ehliyet sürmez ancak dşüpde hastaneye gittiğinizde yada başka birine çarptığınızda yada şikayet edildiğinizde ehliyetsizlik size ehliyetin maliyetinden çok yük getirir köyde polis olmasada jandarma bulunur. yanlış yol göstermeyelim

    Hacım onu alan düşünecek ona göre dikkatli sürecek ama benim dediğim ehliyet motoru sürmüyor dikkat etsin sürsün apaçi gibi trafiğe dalıp makas atmasın efendi olsun hiçirşey olmaz kazaya karışmadıktan sonra. Fakat yaşı gelmişse ehliyetini kesin alsın ona birşey demiyorum.

    katılıyorum ama kazaların büyük çoğunluğuna ehliyetsizler yapıyor. forumdaki çoğu insan her türlü aracı ehliyeti almadan öğreniyordur ama doğrusu değil. ancak yasal düzenleme yapılsa da vitessiz scooter tarzı belli cc ye kadar olanların yaş şartını da düşürülebilir bence




  • Arkadaşlar ben motoru ehliyet sürüyor diye birşey dedim mi? Tabii ki tecrübe önemli ama kanun denen birşey var bilmem farkında mısınız? Ehliyet yaşı gelmemiş bir kişinin motorlu araç kullanmasına "şahsen" karşıyım. Buradan ehliyetsiz sürsün, dikkat ederse birşey olmaz dediğiniz vatandaş, bir kazaya, ya da çevirmeye takıldı; ne diyecek, 'DH'de kırsal alanda ehliyetsiz sürsen de olur' dediler mi diyecek? Profilimden ne gördünüz çok merak ettim?
  • konu başka yönlere gitmiş ama son zamanlarda bu motor çok konuşuluyor, ben de çok kullanacağımı bilsem tvsyi tek geçeğim ama çok kullanmayacağım ve vergi avantajı için sırf bu motoru düşünmeye başladım:

    100 MG Prince
    http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1365
  • Kardeşimin B sınıfı ehliyeti var.
  • Honda , Yamaha gibi markalar varken Mondial almak çok saçma. 2. el YBR 125 , Titan , CGL 125 filan bulabilirdiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuss.10

    Honda , Yamaha gibi markalar varken Mondial almak çok saçma. 2. el YBR 125 , Titan , CGL 125 filan bulabilirdiniz.

    +1 eger gerçekten motor kullanmak veya kullanmayı ögrenmek istiyorsa 2. el bir ybr125 alsaydınız hem her işinizi görürdü hemde vitesli motor zevkini tadardı.Zaten ömürlük motor.(3 Sene kullandıgım YBR tertemiz satıldı.)
  • Arkadaşlar öneriler için saolun ama aldığım motoru 500 tl ye aldı 2. el. Baştada dediğim gibi çok kullanmayacak haftada 4-5 km kullanır anca.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.