Şimdi Ara

2.000 TL Bütçem Var Laptop Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2.000 TL bütçem var ve 1 hafta içerisinden almam gerekiyor. Daha önce 2 sene Casper TW8 kullandım ve sadece 1 kere fan arızasından servise gönderdim. Onun dışında hiçbir problem yaşamadım. Bunun yanında Asus, Dell, MSI ve Lenovo da tercihlerim arasında. Yani açıkçası HP hariç marka takıntım yok diyebilirim. Aslında amacım HP markasını kötülemek değil, ama nedense 3 arkadaşım da HP ile sorun yaşadı ve bu sorunlar bildiğiniz gibi mavi ekran ve ısınma sorunlarıydı.

    Gelelim bizim konumuza. Ben alacağım laptopta i7 QM işlemci olmasını, usb 3.0 olmasını ve bluetooth 3.0 ya da 2.1 EDR olmasını istiyorum. Bunun yanında ekran kartı da kaliteli bir düzeyde olmalı. Casper'ın hiçbir modelinde usb 3.0 bulamadım ondan dolayı Casper almaktan vazgeçtim. Bunun yanında ekran çözünürlüğü de düşük. Forumda birçok konuyu okudum ve aklım oldukça karıştı. Çok ağır oyunlar oynayan birisi değilim. Mesela en son PES 2012 oynuyorum i3 işlemcili masaüstü bilgisayarımda. Bu nedenle ekran kartı PES ve FIFA tarzı oyunları en rahat şekilde oynatsın yeteri. HDD ve RAM sorunum yok onlar sonradan çok rahat değiştirebileceği için sıkıntı yok.

    Sonuçta bu özelliklere göre en fazla 2.000 TL olmak kaydıyla bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.











  • lenovo kafama yatıyor ama biraz bütçemi aşıyor. teşekkür ederim :)
  • tam istedigim konu :D benimde 2000 lira bütcem var... iyi bir ekran kartli bir oyun bilgisayari tavsiye edebilirmisiniz? asusun n serilerine bakiyorum iyi ekran kartlari var fakat islemcileri i5 i7 olanlar butcemi asiyor.. simdiden tesekkurler..
  • ozaman bu fiyata seviyeinde lenovo y570 yada hp dv6 serilerine bakacaksınız kart olarak lenovodaki kart asusla aynı 555m hp'deki de 6770m ekran kartı aynı seviye karttır.yukarıdakilerden birini alabilirsin.o fiyata daha iyi kartlı pc yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    ozaman bu fiyata seviyeinde lenovo y570 yada hp dv6 serilerine bakacaksınız kart olarak lenovodaki kart asusla aynı 555m hp'deki de 6770m ekran kartı aynı seviye karttır.yukarıdakilerden birini alabilirsin.o fiyata daha iyi kartlı pc yok.

    lenovo'nun fiyatına bakınca bekleyip üstüne 250 lira daha koyup monster almak daha mantıklı değil mi?
  • beklemek gibi bir niyetiniz varsa tabiki olabilir.bu fiyata en iyi oyun ürünü monster.
  • amacım oyun değil sadece, zaten oynadığım oyunları almak için monster'a ihtiyacım yok. hem özellik hem de fiyat olarak bu kadar kaliteli bir pc alabilecekken normal bir markaya para verilir mi tam emin değilim.
  • oyun amacın yoksa monster gibi bir ağır pc ye para vermeyin.normal marka derken bu fiyata seviyesinde güzel markalar var ve eskiye nazar iyi leptop üretiyorlar bu fiyata alacağın iyi diye denen markalar sont toshiba gibi düşük özelliklidir asu,lenovo,dell,samsung,acer gibi markalar var oyun düşünmüyorsan paran cebinde kalsın ortalama 1500tl ye leptop al okadar yüksek fiyat vermene gerek yok.istediğin herhangi bir özellik varmı işlemcisi i5 ve üzeri ekran kartı şu kadar,tam olarak kullanım amacını oyun olarak muhtemelen futbol oyunları oynuyorsunuzdur.isteğinizi tam olarak yazın uygun fiyatlı leptoplar yazılır.fazla para vermenize gerek yok genelde o fiyata ya istediği ürünü almak için yada oyun oynayanlar için kartlar mevcut ondan yüksek fiyata öneriler geliyor sizin işinizi i5 işlemci 520,525,540m kart olan bir pc dahi fazlasıyla görür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Aralık 2011; 20:31:11 >
  • öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. oynadığım oyun türleri NFS serileri ve futbol oyunları serileri. Bu tip çok fazla kasmayacak şeyler oynuyorum o da çok nadir. Daha çok internette yapılan sörfte, program kullanımında (render alınan kurgu programları) asla ve asla bir donma takılma istemiyorum. Tabii ki bu o işin büyüklüğüne göre değişir. tahminim i5 bir makina da işimi görebilir. bana bunları yapabileceğim şöyle jilet gibi bir makina lazım. açıkçası lenovo'ya 2.200 vermek istemiyorum. monster'a da ihtiyacım yok çünkü bana çok lüks kaçacak.
  • sanırım bu msi makinayı alıyorum..

    http://pcdepo.com/msi-ge620dx-651xtr-notebook-urun6968.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.