Şimdi Ara

2.1 200-250 tl arası tavsiye. üstadlar bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. yaklaşık 2 hafta önce son model bi kasaya geçiş yaptım. ses kartı alma gereği duymadım. konuya geçiyim.
    arkadaşlar ben klasik bi ev kullanıcısıyım. şuan kullandıgım model creative'in 5 sene önceki 2.1 modellerinden biri. tam olarak modelini bilmiyorum ama baya dandik bişey işte
    öyle aman aman bi ses kalitesidir, tiz arayışlarıdır, bass gücü falan aramam yani. yinede günde 4-5 saat müzik dinlerim. dediğim gibi klasik ev kullanıcısıyım. oyun, film, müzik..
    aklımda iki tane model var. şöyle;

    logitech z-523
    http://www.vatanbilgisayar.com/z-523-2-1-360-derece-ses-sistemi-siyah.html

    trust gxt 38
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-GXT-38-2.1-Subwoofer-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,1038607.html?langId=-14#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1

    fiyatları hemen hemen aynı. biri haftasonu 205 liraya düşüyo diğeri 200 lira.
    logitech z523 hakkında pek olumlu yorumlar bulamadım(ses çok boğuk vs). trust gtx modeli ise edindiğim bilgilere göre tytan modelinin makyajlısı gibi bişey ve baya olumlu yorum gördüm. trust bana göre bi adım önde çünkü kumandısının olması benim için bi artı.

    beyler sizce hangi modeli tercih etmeliyim? bi yardımcı oluverin elimdeki para uçmadan bi işe yarasın hem şimdiden teşekkürler







  • up up up
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 1:59:9 >
  • Size farklı bir öneride bulunayım.

    Amfi olarak kullandığım T sınıfı olarak geçen, smsl sa-s3 T2021 stereo amfiyi ve bütçeye uygun hoparlör olarak Pioneer s-hm50 olabilir.
    http://m.ebay.com/itm/290751162586?nav=SEARCH
    http://www.hifi-sessistemleri.com/hifi-ses-sistemleri/18/Pioneer-S-HM50-Ev-Sinema-Hoparloru.html

    Piyasada 250 tl'ye kadar bulabileceğiniz bütün multimedia hoparlörden çok daha iyi bir müzik performansı elde edersiniz. Müzik için 2.1 yerine daha kaliteli hoparlörü olan 2.0 bir sistem çok daha iyidir.

    Amfi çok kaliteli bir amfidir. Bu amfiyi ev sinema amfisi alana kadar kule tipi hoparlörlerimle de kullandım. Onları bile sürebilecek güçte ve kalitede bir amfi. Daha sonra bütçeniz el verirse hoparlörleri daha kaliteli bir model ile değiştirip, kaliteyi çok daha arttırabilirsiniz. Forumda T sınıfı amfilerin ayrı bir başlığı da vardı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72708317/mpage_2/tm.htm

    Altta benim Pc ve ses sisteminin fotosunu görebilirsiniz
     2.1 200-250 tl arası tavsiye. üstadlar bekleniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 4 Nisan 2014; 18:07:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Z523 verdiğiniz fiyatlara göre en uygunlarından biri bence. apartmanda yaşıyorsan Z2300 gibi setler sıkıntı çıkarması yüksek olan setler zaten. bizzat ben Z2300 kullanıyorum dün kapıya alt komşu geldi, bugünde yan komşu. şu an kısık seste müzik dinliyorum. boşuna yüksek rmsli cihazlar almaya gerek yok.

    ikinci el bir sistem alacaksan kesinlikle kendi yaşadığın şehirden (elden) al bence. piyasada artık çok dolandırıcı var. hiç olmadı kargoda fırlatıp atıyorlar öylelikle bozuk ulaşıyor ürün eline.
  • zizoum kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam eğer fazla bas düşkünlüğün yoksa temiz ve kaliteli ses istiyorsan creative t20 te bakmanı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ikisinin arasından ben trust ı alırdım 2 sebepten ötürü. ilki güç olarak neredeyse diğerinin iki katı ikinci olarak harici kumandası var uydulardan sıkılırsan uyduları değiştirebilirsin fakat logitechin kumandası uydunun üzerinde olduğu iiçin değiştiremezsin onları




  • Bir aranjör olarak hepsinin içinde trust gxt 38 öneririm. Trust gibi bir marka önerilirmi deme içlerinde bas mid ve tiz dengesi, özellikle mid sesleri en
    iyi olan o ki zaten bu tarz sistemlerin en büyük sorunu midleri düzgün verememesi.. Çok abartmayada gerek yok ama fiyat performans olarak creative t3 ten ve hatta ae aego dan bile daha iyi buldugumu söyleyebilirim. Şaşırtıcı ama güzel alet. çok güçlü değil 60 watt rms değere sahip ama ev için yeterli bir değer bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.