Şimdi Ara

2.2 ICIN PROGRAMLARI BURADA TOPARLAYALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR 2.1 DEKI PROGRAMLARI 2.2 DE CALISTIRAMIYORUM YADA HERKESTEDE OYLE OLABILIR VERSIYON DAHA TAZE PROGRAMLARI BU BASLIK ALTINDA TOPARLARSAK HERKESE FAYDASI VE YARARI OLUR DIYE DUSUNUYORUM BILEN ARKADASLAR SOURCLERINI ISIMLERINI NE ISE YARADIKLARINI YAZARSA COK IYI OLUR HERKES ISTIFADE ETMIS OLUR.CYDIA VE INSTALLER BAYAGI KARISIK DIREKT NOKTA VURUSU YAPARSAK IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM.KOLAY GELSIN.



  • 2.1'deki programlar çalışmasa nasıl şu ana kadar 2.1'deki 40+ program ve oyun arşivi yükleyebildim? Biraz araştırmalısın hatta onada gerek yok sadece bugün ki konuları okuma zahmetinde bulun yeterli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: airtec

    ARKADASLAR 2.1 DEKI PROGRAMLARI 2.2 DE CALISTIRAMIYORUM YADA HERKESTEDE OYLE OLABILIR VERSIYON DAHA TAZE PROGRAMLARI BU BASLIK ALTINDA TOPARLARSAK HERKESE FAYDASI VE YARARI OLUR DIYE DUSUNUYORUM BILEN ARKADASLAR SOURCLERINI ISIMLERINI NE ISE YARADIKLARINI YAZARSA COK IYI OLUR HERKES ISTIFADE ETMIS OLUR.CYDIA VE INSTALLER BAYAGI KARISIK DIREKT NOKTA VURUSU YAPARSAK IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM.KOLAY GELSIN.

    2.1 ya da 2.2. programı diye birşey yok arkadaşım. Programların versiyonlarına iTunes üzerinden dikkat edersen, 2.x olarak gözüküyor, yani 2 den sonra çıkan tüm versiyonları kapsar. (Ayrıca neden büyük harf ?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hansolo -- 23 Kasım 2008; 20:19:01 >
  • öyle dedinizde bossprefs ve sbsettings de sorun var şu an 2 side 2.2 de sorunlu
  • İkiside sorunsuz olarak çalışmaktadır ikiside şu an yüklüdür. Ve tüm uygulamalarıda kontrol edebilmektedir. 2.2 firmware ve 2.1 mobileinst.fix yüklü. 40 üzeride program ve oyun yüklü eğer artık bir .ipa çalışmazsa sorunu dosyada ararım.
  • Ben 2.2 QuickPWN den sonra BossPrefs ve SBSettings yükledim, sorunsuz kullandım. Hatta SBSettings tüm ihtiyaçlarımı o kadar kolay karşıladı ki, BossPrefs e ihtiyacım kalmadı Remove ettim. Sorunsuz çalışıyor ikiside. İsterseniz tel. i tekrar Restore edip QuickPWN yapın baştan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.