Şimdi Ara

2.2 icin yardimci olabilecek biri varmidir .Ist - Anadolu yakasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yaklasik 8 aydan beri IPHONE 2G mi 1.1.4 ile sorunsuz kullaniyorum. Cihazim yurtdisindan geldi ve getiren arkadasim sagolsun JB ...vs islerini benim icim yapip cihazi oyle vermisti.
    Artik bende versiyon yukseltmek ve bahsedilen 2.2.0 avantajlarindan faydalanabilmek isterim ama bu isi yapmaya yetersiz bilgimden dolayi cekiniyorum. Bilgisayari iyi kullanirim ama IPHONE ile ilgili hicbir deneyimim olmadi bugune kadar. Bana Istanbul Anadolu yakasinda yardimci olabilecek bir gönullu varmidir aranizda ?

    Bu arada bilgisayarimda bir sorun basladi, durupdururken kendini restart yapiyor, bazen de gunlerce calisiyor. Biraz da bu yuzden bu 2.2 ye gecme isine cesaret edemiyorum.Bilgisayarim tam isin ortasinda restart karari alirsa kendi kendine, bende Iphone dan olucam gibi hissediyorum. Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

    Saygilar
    Murat Keskiner



  • Arkadaşım forumu biraz incelersenkendini verip biraz bakarsan çok rahat bir şekilde istediğin işleri gerçekleştirebilirsin. Yardım almak iyi ama kendini biraz verip forumu karşıtırırsan bundan sonra çok rahat bir şekilde kendi işini yapabilirsin.

    eğer sorunun çözülmezse bende sana yardım edebilirim.

    iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.