Şimdi Ara

2.8 CRD Jeep Cherokee almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
34.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Jeepten nicin vazgectiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vosdostburak

    Jeepten nicin vazgectiniz?

    Hocam vergi, yakıt, bakım, konfor, genişlik, kullanışlılık açısından Forester daha avantajlı geldi bana. Bunun dışında açabileceği turbo, enjektör yürüyen aksam, aktarma gibi masraflara ağır bütçeler ayırmak gibi maddi imkanım kısa vadede yok. Atmosferik benzinli motorun turbo enjektör gibi derdi yok bir de Japon olunca sorunsuzluğuna güvendim. Bunlar birleşince üstüne bir de uygun fiyata bakımlı Forester denk gelince tercihimi Forester'dan yana kullandım. Bu arada aracım 2008-2012 olan yeni kasa.
  • Kısa süre bu aracı kullandım gerçekten insanı koltuğa yapıştırıyor çok güçlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KJ kasa Cherokee benim çok hoşuma giden bir araç. Konforu ve atikliği çok iyi. 2005 model 2.8 Crd makyajlı kasa aldım geçen yıl yazılımla 225 hp ye yükselttim aracın performansı muhteşem! Yakıt 9-10 lt civarında ortalama. Bu arada triger seti, turbo hortumları, şanzıman bakımlarına 7-8 bin tl harcadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4 ay önce Grand Cherokee 5.2 aldım motor ön takım arazi şanz. 4600 liraya topladım işçilik dahil. Gaz ile tamamı İstanbul trafiği 25 lt yakıyor net olarak subap değişimine gidicem önümüzdeki ay 22 lt LPG yakacaktir normal insanı kullanımdır kız gibide davranmam arabanın caninida almam zaten gaza ayağınızın ucuyla dokunmaniz çok rahat yürütüyor aracı ara sıra kickdown yapıp kulaklarimin pasinida silerim 2200 devirden sonra kendini kaybediyor makine. 4 ileri vites 30la giderken 3te gidiyor şanzıman sürekli tork üretiyor.zj wj kj gibi araçlar düşünen varsa bu araçlar korkulacak araçlar değil ve yakitida uygun kanımca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkrcp B kullanıcısına yanıt

    Hocam araç hala sizde mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkrcp

    KJ kasa Cherokee benim çok hoşuma giden bir araç. Konforu ve atikliği çok iyi. 2005 model 2.8 Crd makyajlı kasa aldım geçen yıl yazılımla 225 hp ye yükselttim aracın performansı muhteşem! Yakıt 9-10 lt civarında ortalama. Bu arada triger seti, turbo hortumları, şanzıman bakımlarına 7-8 bin tl harcadım.

    O araç kadar yol tutuşu zayıf SUV görmedim. Kendim de kullandım, yağmurlu havada 2 tekerden çekiş ile giderken ani manevra veya dönüşlerde mutlaka göt atıyor. Tesadüf de değil ve düşük hızda da yapıyor. Aracı arkadaşa verdiğimde de aynı sorundan bahsetti. Yol tutuşunun kötü olması sebebiyle satmıştım aracı.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.