Şimdi Ara

2 arac arasinda kaldim Honda crv ve Mercedes gla 180d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Annem icin o iki arac arasinda kalip CRV aldik. Sizin de aynisini yapmanizi oneririm.

    Daha buyuk, daha guclu motorlu, daha islevsel(4*4) bir arac alirsiniz. Ayrica yurutme masraflari(bakim, garanti suresi, kasko) da daha az olacaktir. 1 sene icinde 35bin km yaptik. Memnunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udeskota kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler sizde hortumla ilgili sorun yasadinizmi acaba
  • alpay 21 A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yasamadik, hortum dahil.

    Servisinden de cok memnun oldugumuzu soylemem gerek. Fiyat vermeyim ama benim Leon'a verdigim bakim parasina, CRV bakimi yapiyorlar.

    Ufak bi surtme oldu, cok cok cuzi bir rakama onu da yaptilar.

    Mercedes GLA gercekten Mercedes sayilamayacak bir araba, Mercedes istiyorsaniz onun yerine C serisi bakmanizi oneririm. Ama SUV olmasi sart ise, kesinlikle bu ikisi arasindan CRV alinmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence CRv. Artık eski imajı yok sorun sıkıntı önceden 2004 modellerinde falan vardı simdiki ise çok iyi görünüyor. 20 bin fark da az değil honda alın geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizle hangi servis ilgilendi eski bir honda civic kullanicisi olarak servisten nefret edip araba degistirmistim, oyuzden servisinden korkmuyor degilim acaba hortum yada baska bir ariza yaparda yine burnumdan gelirmi diye..civic da fabrika cikisli lpg li almistim aldigim gune lanet ettirmisti.
  • Bunu diyeceğin aklıma gelmezdi ama crv, zf9-160 hp is ile bile şu çakma mercedese tercih edilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpay 21 A kullanıcısına yanıt
    Biz Honda - Artı servisine götürüyoruz bakıma. Biz aracı 2015 aralık sonu gibi almıştık, o zaman ben de bu hortum sorununu araştırdım. Daha o zaman bu sorunun tamamen ortadan kaldırıldığı sonucuna ulaşmıştım. Nitekim forumda da o zamandan satılan araçlar için hortum problemi yaşayan okumadım.

    Fakat yukarılarda birisi yazmış, ona da değineyim. Yılda 10bin km civarı veya daha az yapıyorsanız, bu fiyata çıkmanıza da gerek yok. O durumda Hyundai Tucson da alabilirsiniz. 11 lt yakıyor olması psikolojik olarak çok rahatsız edecek olsa da, hesap o km değeri için Hyundai tarafını işaret ediyor.
  • GLA şık bir araç. O paraya Honda alınmaz. Saçma fiyat politikası yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuscon derim
     2 arac arasinda kaldim Honda crv ve Mercedes gla 180d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben crv alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpay 21 A kullanıcısına yanıt
    2016 model executuve Crv sahibiydim. Aracımı satalı 2 hafta oldu. Öncelikle fazlaca kronik problemleri var.

    Aracı aldığım hafta 180 km de iken turbo hortumu yüzünden yolda kaldım. Çekici ile servise çekildi. Olur dedik, yapıldı geri geldim.

    1500 km de arka bagaj kısmının döşemesi tırnaklarından attı Ve yerinden çıktı. Aydınlatma falan sallanıyordu düşünün. Neyse 1000 km bakımına gitmemiştim onu da hallettim.

    2500 km de aracın p tuşu arızalandı, aynı zamanda kendi kendine boşa atma problemi vardı. İdare edeyim bir süre derken 3100 km de aracım d ye geçmediği için garajda kaldık. Çekici ile tekrar servise çekildi ve şanzıman beyni değişti.

    Ayrıca cam tavan perdesinin yaptığı, torpido kapağının yaptığı iğrenç trim seslerinden bahsetmiyorum bile. Bu arada bu saydıklarımın hepsi Crv grubunda çoğu kişinin yaşamış olduğu problemler. 150 bin verip yoldaki kumu çakılı içeride hissetmeniz bir bakıma 800 lira vermeniz de bonus.

    Ben sattım kurtuldum. Size de tavsiyem 110 bine elite Plus tucson alıp takın brc sıvı sistem 6 bine binin. Bu arada çekici üstündeki resmini de eve geçince atayım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Gla suv' muki,çok kalitesiz ayrıca..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet iste sanssiz bir hondaci daha tesekkurler bilgileriniz icin demekki devam ediyor sorunlari. tucsonda bayide deneme surusu yaptim fena degil ama dizele aliskin biri olarak servisin yalancisiyim sehir icinde 7lt yakar denen arabaya satici 11 lt diye dusunun ise gidene kadar 16 isikda dur kalk yapiyorum. yillik ortalama 18 bin km yapiyorum. benzinli ????
  • Merhaba, ben de GLA yı uzunca bir zaman takip ettikten fiyatının fazla olduğunu düşünerek almadım. Dci motor bence çok başarılı ve yarı otomatik şanzımanla da çok uyumlu. CRV son zamlardan sonra hiç alınası değil. Kasım son haftası benzinli amg gla için 155K istediler ben de toyota bayisine gidip CHR 1.2 diamond aldım. Fiyat 98K, henüz zam yememişti.

    iç hacmi gla dan geniş ve Konfor olarak yumuşak süspansiyonları ile gla dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tucson dan daha küçük ve bagajı da daha dar. Ancak şu anda 700 km yaptım ve Ankara içinde 8.5 lt yakıyor (fabrika verisi 7.3 lt).Havalar ısnınca 8 lt ye düşer diye umuyorum. Çekişi bence yeterli cvt şanzıman ile 1500-4000 devir arası aldığımız tork son derece uyumlu. Yokuşlarda kesilmiyor şanzımanda kararsızlık da yok.

    Tasarımı hoşunuza gidiyorsa öneririm. Fiyat çok zamlanmadı. LPG gerektirecek kadar da yakmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam GLA yı kullandım o motor bu arabayı hakkıyla götürmüyor arabadaki görüntü inanılmaz agresif ama ciğer yok
  • 1.6 dizel safkan bir suv bulamazsınız, genelde 3.0 dizel tercih edilir örnek vermek gerekirse bmw x5, volkswagen touareg, toyota land cruiser gibi araçlardır bunlar. Sizin aradığınız şehir içi kullanılacak yerden yüksek tarzda bir araç ve az yaksın istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim önerim ekonomik dizel motorları ile Nissan xtrail veya qashqai düşünebilirsiniz. Renault Kadjar da oldukça etkileyici bir tasarıma sahip ve yakıt tasarrufu üst seviyede. Honda önerirdim ancak hortum problemi varmış, bir şey demiyorum. Mercedes ise ayrı bir dünya, her ne kadar gla serisi a serisinin alt yapısını kullanıyor olsa da o bir mercedes, ve gönlünüzde mercedes sahibi olmak varsa düşünebilirsiniz. Araç diğerlerine göre nispeten küçük hacimli ve daha alçak ama off roada çıkmayacağınızı tahmin ederek öneriyorum Ancak şunu unutmayın ki alacağınız araç gerçek mercedes konforu ve performansına sahip olmayacak, sadece malzeme kalitesi ve yıldızın kalite algısı sizi tatmin edecek. Umarım yardımcı olabilmişimdir




  • montreal28 kullanıcısına yanıt
    xtrail de fiyat 160 bin civarinda .3.0 binmemiz de bu devirde biraz zor. dizelden inip benzinliye binmekte zor geliyor birinde aylik 300 tl yakit alirken digerinde 600 tl lik yakit kullaniliyor. ya biraz daha bekleyip kuga 1.6 yada skoda kodiak i bekleyip onlara bakip karar vericem..
  • ??????
  • full bir jeep renegade olabilir. Opel mokka da küçük ama güzel bir araç.
  • galiba x-trail de karar kilacam gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.