Şimdi Ara

2 aydır oynadığım mobil oyun ve Türkler hakkındaki izlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
15.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sme klanındayım, çoğu Ukraynalı kibarlar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel oyunmuş. Reklamda iyi olmuş severek okudum sonuna kadar. Bakarım vakit bulursam oyuna.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bat-Man

    Konu viral reklam merak ettim bakayım dedim çıkamıyorum
    Evet konu biraz o yönde ilerledi. Başta oyunun adını bile yazmamıştım. Çok soran oldu ilk mesaja ekledim.

    Oyunun kötü yönlerini de söyledim. Para veren çok güçlü oluyor, oyun bitmiyor, çok vakit ayırmanız gerekiyor. Merak eden arkadaşlara söyleyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bocha Boston

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yok öyle yağma kendi mezarını kendi kazacak içinden çıkmadanda vuracaksın cesedide içeri atman gerekmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jabba the Butt kullanıcısına yanıt
    Hocam oynuyorsanız hala ekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yazdıkların çoğu insana gülünç geliyordur bana da öyle geldi ama uzun süre browser tabanlı strateji oyunu oynamıştım "Total Domination: Nuclear Strategy"
    ordular kurup bölge kuşatıp elinde tutmaya çalışıyorsun, bundan 8 yıl önce oynuyordum iyi bir klanım vardı, teamspeak falan kullanıyoruz sürekli iletişim halindeydik whatsapp falan yoktu, en küçükleri de bendim 22 yaşındaydım, oyunda Türklerin iyi bir konumu vardı ama sonra kendi içimizdeki çatışmalar yüzünden liderlik diğer grupların eline geçti, Türkler Türklerle çatışmaya başladı ve oyunda hiç bir izimiz kalmadı, askere gitmeden hesabımı polis bir arkadaş vardı samimi ona verdim, döndüğümde hesabı hacklemiş geri alamadım, nedir lan bizim derdimiz, bu fitne fesat nedir başkasının kötülüğünü isteme nedir, başkasının boyunduruğu altında daha mı iyi hissediyoruz kendimizi, bu karakteristik yapımız her yerde aynı, siyasette sokakta işte..

    Galatasaraylı olmamın en büyük sebeplerinden biri "Türk olmayan takımları yenmek"
    futbolda bile berbat durumdayız, amatör liglerde taraftarlar birbirini bıçaklıyor

    birlik beraberlikten yoksunuz, şu şuymuş bu buymuş..
    söylenecek söz çok, sizin yapabileceğiniz en güzel şey bu tür insanlara prim vermeyin, yapabiliyorsanız siz liderdik edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 28 Ocak 2019; 18:41:41 >




  • 1997 yılından beri online oyunları oynarım. Hala devam ediyorum bir çok oyun oynuyorum.

    Tek dikkat ettiğim konu eğer çok yakın arkadaşlarım değilse Türk klanları ile oynamıyorum.

    Mesela son olarak Atlas oynamaya başladım orada da direk BannerLord başlığı altında İspanyollar ile oynuyorum. Zaten daha önce aynı ispanyol klanında Life İs feudel mmorpg versiyonunda Hype guildi olarak ispanyollar bazı rus klanları ve 2 alman klanını bir araya getirip Banner Lord ittifakını kurup tüm serverı domine etmiştik. Aynı ekibi bu seferde atlasta kurduk. Bir ruslar yok şu anda zaten Ruslar Life is feudel oynarkende hainlik etmişlerdi. Biraz bizimkilere benziyor Ruslar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

    Bu mesaj silindi.
    LoL sezon 1 de başladım büyüleyiciydi o zamanlar ve geçen yıla kadar sadece küçük aralıklarla büyük ölçüde oynadım. Westte bile o zevki alamadım artık. Zaten oyuna gireceksem ciddi oynamak için değil trollemek için giriyordum. Gerçi son 8 aydır girmiyorum.
  • Kesinlikle cok iyi anliyorum, insan acayip soguyor. Aynen sezon 1'i hatirliyorum uye olurken filan 10.000 RP 20.000 puan verildigini gormustum cogu avrupadaki oyuncu TR'den hesap aciyordu o yuzden. Ama maceram cok kisa surdu TR serverinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

    Kesinlikle cok iyi anliyorum, insan acayip soguyor. Aynen sezon 1'i hatirliyorum uye olurken filan 10.000 RP 20.000 puan verildigini gormustum cogu avrupadaki oyuncu TR'den hesap aciyordu o yuzden. Ama maceram cok kisa surdu TR serverinde
    MOBA krizim tutuyor ve o zamanlara tekrar dönmek istiyorum. Sezon 1'de oyunu öğrenirken oynamak ne zevkliydi be... Bronzda oynarken zevk alıyordum. Bronzun ne olduğunu bilmiyordum gerçi. Şimdi dia olsan zevk alamıyorsun.

    Atmosfer de ayrıydı. Oyun içindeki sohbetler ayrıydı.

    MOBA krizimi bastırmak için Heroes of the Storm denedim de pek o zevki alamadım. DOTA 2 de aynı şekilde o kadar zevki alamadım.

    Ne oynayacağım, kararsızım...
  • Mesela twitch'de bir turnuva olduğu zaman yeni neslin ne kadar saygısız ve aptal olduğunu anlamak için sadece chat'e bakmak yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Csgo oynuyorum. Yaptığın en ufak iyi harekette ana avrat sövmeye başlıyor rakip eğer Türk ise. Türklerin sovmemesi için hiç bir iyi vuruş, hiçbir iyi hareket yapmaman gerek. Hatta onların istemediği hiçbir hareketi yapmaman gerek. Arkadan vurmak, pusu atmak vs bile onlar için küfür sebebi. Ruslar ve Türkler çekilmiyor oyunda. Kendi takımımda bile olsa engelleyip öyle devam ediyorum oyuna.
    CS:GO'yu Avrupalılarla oynamıyorsanız, bence oyunu direk silin. Ara sıra girdiğim maçlara tek tük Rus denk geldiği oluyor. Ama, karşı takım dahil herkes medeni olduğu için ses çıkartamıyorlar. Uyum sağlamak zorunda kalıyorlar. Yoksa direk maçın başında oylama açılıyor. Hatta bir kere ilk round'da oylamayla atmıştık. O maçıda kazanmıştık.




  • Bizim bakkalda oynuyor bu oyunu. Telefon elindeyken dükkanı kaldırsan ruhu duymaz alüminyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Benzer bir oyunda eleman bana sürekli saldırıyordu. Daha güçlü olduğu için tepki veremiyorduk haliyle. Sonra elemanın üyesi olduğu birlik bana üyelik teklif etti ve katıldım. Eleman mesaj attı. "Geçmiş için üzgünüm. Beraber savaşacağız" gibisinden. Bizde kaç kişi bunu yapardı?
    Senin yerinde olsam o adamın ne anası kalmıştı ne bacısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk klanları hiçbir oyunda beraberce hareket etmiyor. Bunun milliyetçilikle alakası yok. Bir kümeste iki horoz olmaz. Bazı oyunlarda Çinliler, başka milletten olanları klanlarına almıyor ve sıralamada ilk beşte oluyorlar. Düzgün yönetilen ve beraberce hareket edilen klanlar uzun süre ayakta kalır. Klan lideri artistlik yapmayacak. Adam ülke yönettiğini sanıyor.
  • bir çılgınlık yapıp az önce ogame e tekrar başladım. hedef ölüm yıldızı basana kadar oynamak.
  • ölüm yıldızını da direkt star wars dan çalmışlar
  • Hangi oyun olursa olsun artık önce oyunu çözüp, sonra yabancı severlerinde oynuyorum.

    LoLden örnek vereyim : TRde çok oynadım. Adamlar çok fazla chatı kullanıyor. Ss veriyor geç veriyor " mal mısın ben senin taa" diye saydırıyor. Eu west sunucusunda oynadığım süre zarfında chatın bomboş bir şey olduğunu anladım, yarı yarıya küçülttüm. Tr serverine geçtim tekrar gözüm hep chata takılıyor dakka başı yazı yazıyorlar. Euwda da konuşuyorlar ama sadece oyun taktikleri için. Adam " arkadaşlar baron deneyip üst koridordan oyunu bitirmeye çalışalım" diyor. "Baron yoksa feed, Baron gelmeyenin ben ..." Demiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ama oyun çok güzel arkadaşlar, telefondan köy kurmalı oyun arayanlara tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.