Şimdi Ara

2 aylık ücretsiz tivibu ev hediyesi iptali hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 hafta kadar önce ttnetten 2 aylık ücretsiz tivibu hediyesi kazandığım söylendi ve 2 ay sonuna kadar memnun kalmazsam hiç bir ücret ödemeden techizatı teslim ederek üyeliğimi iptal edebileceğim söylendi.Bugün eleman geldi ve kurulumu yaptı olayı elemana sorduğumda 20tllik bir ücret ödemek zorunda olduğumu söyledi.Bunun üzerine ttnet müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle anlattım.Müşteri temsilcisi taahhütlü üyelik başlamış üyelik iptali isteminizde 10aylık ücret ve kurulum ücretini ödemem gerektiği söylendi.Acaba bu konu hakkında bilgisi olan veya iptal ettireniniz var mı?şimdiden teşekkürler



  • tivibu için mi taahhütlü üyelik yoksa internet için mi taahhütlü üyelik
  • tivibu
  • Hediye verilen bir üyelikte böyle bir durumun söz konusu olmaması gerekirdi. Normalde hediye edilen sürenin bitimine yakın, kullanmaya devam edilip edilmemesi müşteri hizmetlerine bildirilir ve karara göre ya üyeliğe devam edilir ya da abonelik kapatılır. Ekstra bir ücret ödenmez.

    Bu verilen hediye hakkında bilgim yok. Çekiliş veya bir kampanya ile mi kazandınız yoksa başka bir şekilde mi? Şöyle birşey olabilir, kullanım taahhüdü verilmesi durumunda, ilk 2 ay ücretsiz kullanım sağlanıyor olabilir. Bu durumda müşteri hizmetlerinin söyledikleri doğrudur. Taahhüt söz konusudur ve iptal edilmesi durumunda, uygulanan indirimler ve ücretsiz sağlanan cihazların bedelleri tahsil edilir. Taahhüt iptal edilmesi durumunda, ileriki dönemlerin ücretinin alınması söz konusu olmaz. 2 ay indirimli veya ücretsiz kullandıysanız, o ayların kalan miktarlarını ödemek durumunda kalırsınız.




  • beni aradıklarında 2 ay ücretsiz kullanım hakkı kazandınız dendi iki ayın sonunda hoşunuza giderse devam edersiniz gitmezse tüm cihazları geri iade edersiniz denildi sanırım daha sonra konuştuğum müşteri temsilcisi hediye kazandığımı bilmiyordu da öyle konuştu ki inşallah öyledir.
  • Tivibuda kampanya bitti herhalde reklamlarda tanıtmıyorlar ürünlerini çünkü.size karşı nasıl böyle bir hata yaparlar anlamıyorum bu TTNET iyicene şaşırdı kendini.bizede geçen yıl telefondan aramışlardı 1 tlye tivibu üyeliği vereceğiz dediler şimdi 1 tlik tivibuyu 8 liraya çıkarmışlar daha ben ne diyeyim şimdi bu adamlara neyse durum bu işte okuduğunuz gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 3 Mart 2012; 16:12:14 >
  • tivibu nun sitesinde taahhütlü tarifedir kullanım koşullarıdır falan nerde hiçbirşey yok sitede nerden bulacaz bunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oydelee

    beni aradıklarında 2 ay ücretsiz kullanım hakkı kazandınız dendi iki ayın sonunda hoşunuza giderse devam edersiniz gitmezse tüm cihazları geri iade edersiniz denildi sanırım daha sonra konuştuğum müşteri temsilcisi hediye kazandığımı bilmiyordu da öyle konuştu ki inşallah öyledir.

    O zaman müşteri hizmetlerini arayıp bu konuyu netleştirmenizde fayda var. Beklemeyin, bir an önce arayıp olayı sonuçlandırın.
  • Senin sorularının tüm cevabı imzaladığın sözleşmede yazar. Tivibu'nun 2 ay bedava kampanyası ve kurulum bedava var evet doğru, yalnız 12 taahhüt yapanlara var diye biliyorum. Eğer sana böyle bir kampanya yaptılar ise sözleşmen bu benim abone olduğum sözleşmeden farklı olması gerekir. Benim sözleşmemde iptal ettirmem durumunda yapılan tüm indirimlerin geri alınıp öyle iptal ettirebileceğim bilgisi var. Yani 2 ay sonunda şartsız sualsiz beğenmezseniz iade edilir diye bir madde yok...
  • Bu sizi arayan TTNET demişsiniz. TT'nin işlerini yapan bir bayii falan olmasın? Kandırmış da olabilirler.
  • müşteri hizmetleri taahhütlü üyelik başlatılmış görülüyor dedi.imzayı da attık ve sanırım dediğiniz gibi kandırıldım.sövmekten başka yapabileceğim birşey yok 1 sene para kazandıracaz anlaşılan ttnete.lanet olsun
  • O sizi arayanlar ttnet'in taşeron firmaları... Hem durum o kadarda kötü değil sizde durum nedir bilmem ama ben memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oydelee

    müşteri hizmetleri taahhütlü üyelik başlatılmış görülüyor dedi.imzayı da attık ve sanırım dediğiniz gibi kandırıldım.sövmekten başka yapabileceğim birşey yok 1 sene para kazandıracaz anlaşılan ttnete.lanet olsun


    Bilmiyorum siz ne yaparsınız ama ben olsam bu işin üzerine giderdim. Mahkeme falan bir sürü yolu var. Kandırılmayı kabul edip de sessiz kalmayın bence. İşe sizi arayan yerin telefon numarasını tesbit edip kendileriyle konuşmakla başlayın. Bu olay resmen dolandırıcılık çünkü.

    Öte yandan, Tivibu güzel bir hizmet. Superonline kullanmasam kesinlikle kullanırdım. Özellikle TV yayınlarını 1 hafta süreyle istediğiniz zaman izleme şansınızın olması tam benlik. Çünkü hiçbir programı zamanında izleyemem ben.




  • Guzel falan degil tek kelime ile berbat sabah kurdular aksama iptal ettim. Beni arayan numara 444 0 375, iptal ettim direk ceza falan gelemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 1 haftada iptal ettik uydu daha güzelmiş valla 40 TL kurulum ücreti var....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tescilli dolandırıcı ttnet bu sefer hediye kazandınız diyemi kandırmaya başladı milleti :)) hizmette sınır yok vallahi :D
  • Bana 6 ay hediye verdiler kurdukları gün iptal ettim 5 kurus ödemedim. Bir de para isteselerdi !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devil1106

    Bana 6 ay hediye verdiler kurdukları gün iptal ettim 5 kurus ödemedim. Bir de para isteselerdi !!!


    İptal etme sebebiniz nedir ? Benide aradılar 6 aylık ücretsiz verdiler. Salı günü gelecekler.
  • sadece 20tl kurulum ücreti alırlar onun dışında bir taahhütname vs yok. her aradığınızda müşteri hizmetlerinden farklı cevaplar alacaksınız benimde başıma geldi. eğer en kısa sürede iptal ettirirseniz daha az uğraşırsınız.



    quote:

    Orijinalden alıntı: oydelee

    beni aradıklarında 2 ay ücretsiz kullanım hakkı kazandınız dendi iki ayın sonunda hoşunuza giderse devam edersiniz gitmezse tüm cihazları geri iade edersiniz denildi sanırım daha sonra konuştuğum müşteri temsilcisi hediye kazandığımı bilmiyordu da öyle konuştu ki inşallah öyledir.



    birebir aynısı başıma geldi o arayan kişi kasıtlı olarak yanlış bilgi veriyor. şikayet edecek olursanız size yanlış bilgi veren kişi hakkında gerekli işlemlerin yapıldığına dair bilgi mesajı gelecektir. ardından aradığında sizin mağduriyetinizi giderecek hiçbir işlem yapmayacaklar. ben 3-4 aydır o 20tl yi geri almaya sırf eğlence olsun diye uğraşıyorum. arayım sinrlerimi rahatlatıyorum.

    bu arada bana kuruluma gelen elemani ceketini unutmuştu 7 aydır dolapta duruyor haftaya yakıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 16 Temmuz 2012; 11:28:29 >




  • bunlar hediye derler sonrada iptal etmezler bence bunların dediklerinin hiç birine inanma ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.