Şimdi Ara

2 bilgisayarla nete bağlanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sorunu tekrar ele alıyom baştan..bende pc ye bağlı adsl modem (aztech router) var ethernet ve usb çıkışlı..usb den pc de nete bağlanıyom..bi de laptop var bununlada interneti kullanmak istiyom..cross cable da var..şimdi pcde otomatik ip al durumunda dhcp tarafından..bu durumda laptopta internete nasıl girerim..cross cable takmama rağmen olmadı..pcde ve laptopta yapılacak ayarlar nelerdir?



  • Cross kabloyu iki bilgisayar arasına mı bağlıyorsun? normal patch kablo ile modemi diğer bilgisayara bağlayıp o makineye de modemi tanıtarak internete çıkabilirsin.
  • internet balantiyi paylastis diye bisi var onu etkin kilman gerekiyor o pc'de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kirgiz

    internet balantiyi paylastis diye bisi var onu etkin kilman gerekiyor o pc'de


    usb dial-up modemin özelliklerine girip etherente paylaşıma aç diycen
  • usb-dial-up modemin özelliklerine nerden girecem..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: noble

    usb-dial-up modemin özelliklerine nerden girecem..


    ya kardeş ne uğraşıyon modemin arkasındaki ethernet girişini laptop a taksana ne paylaşımı...
  • BASTAN anlatayım.ag komsularına giriyorsun.orda ag kurulum sihirbazını calıstırıp ag kuruyosun.(boylelikle internet baglantı paylasımı kurulmus olacak)ordaki yonergeleri izle olmassa yaz.dikkat et calısma gurubları aynı isimde olacak.bilgisayar adları farklı olacak.bu arada yukardakiere kulak aasma.binbasim haric>ag komsularında modemin gorunur ordan paylasıma acabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 1 Haziran 2005, 20:28:42 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: noble

    sorunu tekrar ele alıyom baştan..bende pc ye bağlı adsl modem (aztech router) var ethernet ve usb çıkışlı..usb den pc de nete bağlanıyom..bi de laptop var bununlada interneti kullanmak istiyom..cross cable da var..şimdi pcde otomatik ip al durumunda dhcp tarafından..bu durumda laptopta internete nasıl girerim..cross cable takmama rağmen olmadı..pcde ve laptopta yapılacak ayarlar nelerdir?


    bu ikisinide nete baglanması yetecekse eger cross cable la olmaz! normal kabloyla ethetnetten baglıcaksın direk baglanması gerekir internete . en azından ben ole kullanıorum aylardır! ama aralarında ag kurmak istiosanda aynı sekilde baglantıyı kurup bilgisayarımdan da ag ismi kısmına aynı seyi yazdın mı? (ör: workgroup ) pc ler birbirini direk gorebiliyor. he tabii Xp kurulu pcde de laptop tada! umarım yardımcı olur!!!




  • ewet arkadaşım bende öylle bağlanıyom alacaksın bi kablo takacaksın laptop un ethernet girişine diğer ucunu da adsl modeme ok bitti bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.