Şimdi Ara

2. El araba ararken kanser olma belirtileri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar. Bugün büro arkadaşıma 2. el araba almak için manisa merkezden kalkıp daha önceden internetten görüpte not aldığımız araçları görmek için izmirin bazı ilçelerini dolaşmaya çıktık. kendisi acemi olduğu için ilk etapta 9.000 - 11.000 liralık araçlara bakıcaktık internette aracını tanıtan kişilerin söyledikleri ile yaptırdığımız ekspertizlerin hiç biri birbirini tutmadı biri diyor sadece sol kapı sacı değişik , bi ekspertiz yaptırıyoruz araç sağ sol kapı değişik ön tampon değişik sağ sol çamurluklar değişik direkler işlem görmüş falanda filanda konu böyle uzayıp gidiyor. Tamam sonuçta alacağımız araç en fazla 92 96 model arası yıpranmış arabalar 0 kusur aramıyoruz ancak artık kimseye güven kalmamış resmen yalan rüzgarı içerisinde bir o yana bir buyana savrulduk durduk işin özü bu Bugün birdaha anladım ki kesinlikle 2. el araba almayacağım inşallah allah herkese 0 araba almak nasip etsin , 2. el alıcaksada iyilerle dürüst sözünün eri insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.


    konuyu özet geçtim sadece 1 gün içerisinde neler yaşadığımı paylaşmak istedim daha neler var ama hangisini paylaşayım anlatayım resmen verem olucaktım







  • 2 ay kadar önce 87 model aracımı satılığa çıkardım. Muadil ilanlara baktım. Kimse bir olumsuzluktan, sıkıntısından bahsetmemiş, sadece ve sadece bir ilanda klimanın çalışmadığından bahsetmişler. Zaten toplasanız 40-50 tane ilanı var. Neyse bende aracın bütün sorunlarını, yeni değişen parçaları ve masraflarını belirtip fiyatı da iyice düşürüp (şu anda 6.000TL den aşağı ilan olmamasına rağmen 3.650 yazdım.) ilan koydum. Yani ilanın açıklamasını okuyanın telefonda soracağı ekstra birşey kalmamıştı. Birkaç kişi aradı. Fiyatı öldürmeye çalışanlar oldu. En son 3175TL ye satacaktım. MTV si ödenmemişti. Yani fiyattan düşecektim. Bir adam geldi baktı falan. Dedi 3000 vereyim mtv yi de sen öde dedi. Dedim kalsın. Sırf elden çıkarmak için yok parasına satacaktım ama ölücülerle uğraşmaktansa vaz geçtim. Zaten 4 lastiği de yeni değiştirmiştim. Sırf lastik almaya kalksanız 500tl ye mal oluyor. Şimdi arada hala ufak tefek masraf açıyor ama lpg yi fulleyip, (+eksilen yağını tamamlayıp ) biniyorum. Satılık olduğu zamanlarda otomatik vites araçlara baktım ve anladım ki o ilanlarda muhayyer, masrafsız vs.. yazanların %99 u doğru değil. Ya vites geçişleri sıkıntılı ya motor sorunlu falan. Genelde kaporta ve şasi olarak baktığım araçlar orijinale yakındı. Gerçi piyasası iyi olmayan olan araçlar genelde kaza sonrası pek toplanmıyor. O yüzden bana pek denk gelmemiş olabilir. Bu da bir satıcının gözünden 2.el piyasası.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.