Şimdi Ara

2. El Bu Cruze bu fiyata alınır mı ? Ufak kazalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir cruze gördüm bugün bakamya gittim. Adam önce değişen yok boya yok vs dedi.Sonra oraya gittik baktık arka tamponun bir köşesinde boya çıkması var. Sorduk bu ne diye, tampon değişti dedi boyası attığı için. Sms ile sorgulattım aracı kaza raporu çıktı. Biraz sıkıştırdık sonra arkadan motor çarptı dedi, tampon değişti dedi. ve gerçekten de öyleymiş.

    Araç 35binde
    2010 model
    Cruze LS
    Boyası falan herşeyi süper, yani sıfır alsan öyle bir boya olur ama sadece arka tampon değiğşmiş ve tamponun bir yanında birkaç santim boya kalkmış.

    Araca ilk 30bin istedi. Anan aşağı baban yukarı 29.500 liraya indirdik. daha da inmedi.

    içi dışı tertemiz benim içime sindi. Ancak tek sorun acaba kazalı olduğu için arabayı ilerde satarken porblem yaşarmıyım, işte kazalı diye daha düşük fiyatan mı satarım vs. Tabiki aracı satmak için almıyoru ama bunları da düşünmek istiyorum..
    Sizce anlattığım araç için bu fiyat nasıldır.

    Değerli yorumlarınız için teşekkurler







  • kazali bir araba tabikide alinabilir.fakat saticinin yaklasimi hos degil bence.yok dedigi seylerin sonradan cikmasi acikcasi beni o arabadan soguturdu...
  • Expertiz yaptırın sadece tamponsa hiç sorun değil çünkü tampon sonradan boyanmıştır ve de iyi boyanmadıysa boya atar...Hatta sevrisde yapıldıysa garantili yapılmıştır tekrar boyatabilirsiniz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.