Şimdi Ara

2. El İlanlarla ilgili Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli yönetici arkadaşım; bugün (15.04.2011) kullanıcı olduğum isimle girdiğimde ( Yux[H]ell!cA ) 2.el > Bilgisayar Parçaları > Ses Kartları Başlığa girdiğimde bir ürün satmaya çalışıyorum ve beni her seferinde farklı bir başlığa atıyor. . Aslında farklı başlık benim zaten mevcut olan farklı bir ürünüm Samsung Cep telefonunun ilanı. O kısıma neden atıyor bunu merak ediyorum. Çünkü forum tarafından uyarı veriyor ayrıca; Sayın üye,
    Şu anda 24 saat içinde ikinci el forumlarında atmış olduğunuz mesajları görmektesiniz.
    Atmakta olduğunuz ilandaki ürün için ilgili bölümdeki ilanınız hala aşağıdaki listede ise 24 saat dolmamıştır ve aynı ilanı 24 saat dolmadan attığınız takdirde ceza alabilirsiniz.
    Ayrıca bu ilanı konu ile alakasız başka bir bölümde açmakta ceza sebebidir. Bir ürün 24 saatte sadece 1 kere 1 ilanda gösterilebilir.

    İyi şatışlar.
    bu şekilde uyarı alıyorum. Sanırım anlatımım zor oldu ama demem şu ki ben normal yolla girip ilan açmaya çalışıyorum ve forumdaki ufak bi bug'dan dolayı yani hatadan dolayı böyle oluyor, kullanıcımla ilgili bir sorunum olabilir. Bakabilirseniz sevinirim değerli admin arkadaşlar.. şimdiden ilginize teşekkürler. Saygılarımla.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.