Şimdi Ara

### 2.EL MONSTER NOTEBOOK PİYASASI -Güncel Konu- ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
12
Favori
45.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Epey olmuştur herhalde artık foruma eskisi gibi fazla giremiyorum ama bir fırsatını bulup bugün yine bomba gibi bir konu ile karşınızdayım.

    Forumu uzun zamandır takip edemediğim için son yeniliklerden / kampanyalardan açıkçası pek fazla eskisi gibi haberim olmuyor. Bu nedenle de açıkçası forumda neler oluyor, kim ne almış, hangi konfigürasyonda bir MONSTER NOTEBOOK almış, hangi kampanya ile almış vs. vs. inanın hiçbir fikrim yok.

    Ama aklıma şuan yani bu konuyu açmadan az önce gelen bir fikir vardı. Bende hiç vakit kaybetmeden bunu sizlerle paylaşmak istedim. Sonuçta bu topik MONSTER NOTEBOOK satın alan, kullanan ya da satın almak isteyenlerin sıklıkla kullandığı bir topik değil mi? EVET. Bende baktım 2.EL MONSTER NOTEBOOK piyasası ile ilgili hiçbir konu burada açılmamış. Belki bazı arkadaşlara yardımı dokunur düşüncesiyle ve burada belki ufak çaplı bir pazar yaratabiliriz mantığından yola çıkarak böyle bir konu açmaya karar verdim.

    Hani sıfırına para ayıramıyor bazı arkadaşlarımız ama belki yeni alınmış ve çok acil ihtiyaçtan dolayı satılık MONSTER NOTEBOOK varsa eğer belki bunu değerlendirebilir düşüncesiyle çok temiz ya da çok az kullanılmış bir MONSTER NOTEBOOK satın almayı düşünenlere bu konunun 2.inci bir fırsat yaratacağı düşüncesindeyim.

    Çok temiz kullanılmış ya da hiç kullanılmamış veyahut birkaç yıllık belki ama hala performanslı ve fiyatı da çok uygun tutulmuş, hatta parçaları zaman içinde güncellenmiş yani peyder pey upgrade edilmiş tüm MONSTER NOTEBOOK sahipleri bu konuyu kullanabilirler. Belki bu kişiler yeni bir MONSTER NOTEBOOK satın almak istiyor olabilir ama ellerindeki mevcut eski cihazlarını da satıp bir yandan değerlendirmek istiyor olabilir. Sattığından kazandığı paranın üstüne belki biraz daha para koyarak yeni bir MONSTER NOTEBOOK almak istiyor bile olabilir dolayısıyla hem satanın ve hem de alanın karşılıklı olarak anlaşarak alışveriş yaptığı samimi ve sıcak bir alışveriş ortamı yaratmak bana açıkçası çok mantıklı gibi geldi bilmem siz ne düşünürsünüz?

    Gerçi bu konu 2.El bölümüne de açılabilirdi ama burada herkes toplu halde ve daha sık ziyarette bulunuyor diye ve satışı bir değil birçok kişi tek konu altından yapabilir düşüncesiyle açıkçası konuyu buraya açmayı daha uygun buldum ama DH yöneticileri illa 2.el bölümüne konuyu açmak zorundasınız burada açmak yasak şeklinde bir uyarıda bulunurlarsa konu oraya da taşınabilir farketmez.

    Kullanacağınız formatı şu şekilde aşağıya derleyerek yazıyorum herkes aynı formatı kullanırsa çok daha derli toplu bir alışveriş ortamı yaratılmış oluruz diye düşünüyorum. Ayrıca siz de yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

    1. İlan Tarihi >>> GÜN.AY.YIL şeklinde yazın.
    2. Notebook Modeli >>> Açık şeklide MONSTER xxx modeli şeklinde yazın. Açık kodu biliyorsanız notebook kutunuzda ya da notebook altındaki model etiketinde yazar aynen yazın.
    3. Satın Alınma Tarihi >>> GÜN.AY.YIL şeklinde yazın.
    4. Fatura Fiyatı >>> Fatura fiyatınızı yazın.
    5. İlk Sahibi Siz Misiniz? >>> EVET ya da HAYIR ise kimden aldığınızı mutlaka belirtin.
    6. Garantisi Var Mı? >>> EVET ya da HAYIR şeklinde belirtin. Garantisi varsa kaç ay kaldığı da mutlaka yazın.
    7. Kısaca Notebook Özellikleri >>> CPU-VGA-RAM-HDD-WIFI-EKRAN-OPTİK SÜRÜCÜ şeklinde yazın. Tüm notebook özelliklerini sitedeki gibi kopyala-yapıştır yapmanıza gerek yok.
    8. Kutu İçeriği Tam Mı? >>> ÜRÜN KUTUSU - FATURASI - GARANTİ BELGESİ - KULLANIM KLAVUZU - DRIVER DVD 'si vs. herşeyi alındığı gibi tamsa TAM yazın eksik ise de olmayan parçaları mutlaka belirtin.
    9. Notebook Orjinal Resimleri >>> S image şeklinde attığınız mesaja kendi çektiğiniz orjinal notebook resimlerinizi eklerseniz ya da uplaod ettiğiniz resim linklerini mesajınızda paylaşırsanız da olur.
    10. Notebookta Herhangi bir Arıza Var Mı? >>> VAR ise arızasının ne olduğunu açık olarak mutlaka yazın. Yok ise de sadece YOK yazmanız yeterlidir.
    11. Notebookta Düşme, Kırılma, Çatlama, Soyulma, Sıvı Teması veya Ölü Piksel vs. Kusur Var Mı? >>> VAR ise bunları açık olarak mutlaka yazın. Yok ise de sadece YOK yazmanız yeterlidir.
    12. Değişen Parça Var Mı? >>> VAR ise değişen parçaların neler olduğunu açıkça yazın. Zaman içinde UPGRADE ettiğiniz bir parça olabilir ya da garanti kapsamında ücretsiz değiştirilen bir parça da olabilir. Alıcının bunu bilmesi en doğal hakkıdır.
    13. Daha Önce Servise Gitti Mi? >>> Gitti ise neden servise gittiğini mutlaka belirtin. Gitmedi ise sadece HAYIR demeniz yeterlidir.
    14. Satış Fiyatınız >>> Satmak istediğiniz en makul ve mantıklı fiyatınızı yazın. MONSTER NOTEBOOK sitesinde satılan sıfır ürün fiyatlarını göz önünde bulundurarak bir fiyat belirlemeniz satışın en hızlı şekilde sonuçlanması açısından oldukça önemlidir.
    15. Varsa Eğer Hediyeleriniz >>> Ürünün yanında hediye edeceğiniz şeyler varsa belirtiniz. Yoksa YOK yazmanız yeterlidir.
    16. Pazarlık ya da Takas İmkanı Var Mı? >>> Var ise detaylarını belirtin. Yok ise YOK yazmanız yeterlidir.
    17. Varsa Eğer Taksitli Satış Linkiniz >>> Herkesin malumunuz elinde nakit para olmayabilir. Eğer Sanal Pazar üzerinden ürününüzü %5 Sanal Pazar komisyon ilavesi ile 12 taksit ile ya da 3 ay taksit erteleme vs gibi çeşitli opsiyonlarla açabilirim diyorsanız açtığınız Sanal Pazar ilan linkinizi buradan mutlaka paylaşınız.
    18. Donanım Haber Dükkan Satış Sayfası Linkiniz >>> Donanım Haber dükkan satış sayfası linkinizi varsa eğer buradan paylaşabilirsiniz.
    19. Alacak Kişi Ürünü Satın Almadan Önce TEST / KONTROL Edebilir Mi? >>> EVET ya da HAYIR şeklinde belirtin.
    20. Teslimat Şekli >>> ELDEN ya da KARGO ile teslim edecekseniz mutlaka belirtin. Hangi kargo şirketi ile göndereceğinizi yazın. Ayrıca kargo ücretini siz mi yoksa karşı taraf mı ödeyecek bunu da belirtmeyi unutmayın.
    21. İletişim Bilgileriniz >>> Notebookunuz ile ilgilenenlerin size ulaşabilmesi için mail adresinizi ya da telefon numaranızı mutlaka mesajda bırakınız bu bilgileri açık ortamda paylaşmak istemiyorsanız PM üzerinden bilgilerinizi alıcılara iletebileceğinizi mutlaka mesajınızda belirtiniz.
    22. Neden Notebookunuzu Satmak İstiyorsunuz >>> Notebookunuzu neden satmak istediğinizi kısa bir iki cümle ile alıcılara mutlaka ifade edin.
    23. Kime Satıldı? >>> Forum dışından sattıysanız FORUM DIŞINA SATILDI ya da forumdan birisi ise de kime satıldığını alıcı ile konuşup isterseniz belirtebilirsiniz.

    Arkadaşlar bu mesajı lütfen konuda mesaj kirliliği olmaması açısında ALINTI yapmayınız zaten uzun bir mesaj oldu. Yukarıdaki sorulara ilave sorular da sonradan eklenebilir. Bana aklınıza gelen bu soruları dilerseniz PM yoluyla belirtirseniz onları da maddelere ekleyebiliriz.

    Google 'a satılık monster notebook yazdım BURAYA bakın sonuçlar ortada aslında bayağa bir insan notebookunu 2.elde satıp değerlendirmek istiyor.

    Sadece Donanım Haber 'de yer alan ilanlar bile BURADA oldukça fazla.

    Sahibinden.com ilanlarına ise BURADAN bakabilirsiniz.

    Durum böyle herkese şimdiden iyi alışverişler diliyorum. Bakarsanız beğendiğim özelliklerde ve uygun fiyatlı 2.el bir MONSTER NOTEBOOK ilanı çıkar karşıma ben bile fırsatı değerlendirebilirim hiç belli olmaz.

    Selamlar..

    -------------------------------------
    ### SATIŞTAKİ NOTEBOOKLAR ###
    -------------------------------------

    Devam edilecektir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 4 Ağustos 2013; 12:16:28 >







  • Forumda bunun için zaten bir bölüm bulunmaktadır. Forumun alt başlıklarını gezip doğru yere ilan açabilirsiniz. Bu sayede daha çok kişiye ulaşılır.

    İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket » İkinci El » Mp3, Notebook ve Tabletler » Notebook, aksesuar ve bileşenleri

    İkinci El Notebook Satım Bölümü için Tıklayınız.
  • Yönlendirmeniz için teşekkürler de ben zaten biliyorum o bölümü. Siz herhalde konuyu ya tam olarak okumadınız ya da anlamadınız ilanda sergilenen benim sattığım bir notebook görüyor musunuz?

    Ben notebook satmıyorum bilakis MONSTER NOTEBOOK satanları bu konuda ama MONSTER ana topiği altından buluşturmayı hedefliyorum. Yoksa sizin dediğiniz tek bir kişinin açacağı ilanlar için zaten geçerli bilinen birşey oysa ki burada birden fazla kişi 2.EL MONSTER MAĞAZASI gibi notebooklarını tüm MONSTER almak isteyenlere sergileyecekler amaç bu yani.




  • Uzun ilanın kısası aşağıdaki özellikteki notebook ihtiyaç dolayısından satılıktır.

    Monster P170EM Modeli
    Ekran Kartı : Nvidia Gtx 680m
    İşlemci : İntel Core i7-3630QM
    Ram : 8gb 1600mhz
    Harddisk : 500gb 7200rpm ve Vertex4 256gb ssd disk
    Ekran : 17.3'' full HD parlak ekran

    Bilgisayarı 15.10.2012 tarihinde teslim aldım. Herhangi bir sıkıntısı vs. yoktur. Fiyat olarak 3.800TL istemekteyim. Pazarlık payı vardır.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan1505 -- 3 Mart 2013; 10:26:25 >
  • Durum-Teslimat : SIFIR - 1-15 Şubat Teslim
    Model : Q61MS-1762X
    Ekran : 17,3 '' Mat EKRAN Full HD 1920X1080
    İşlemci : Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm
    Ram : 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston
    Ekran Kartı : 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 675MX 256-Bit DX11
    Hard Disk-1 : 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS
    Hard Disk-2 : 120GB Kingston HyperX 3K SSD Disk 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s )
    Antivirüs Programı : Kaspersky 2012 Antivirüs Orjinal Kutulu (Açılmamış)
    İşletim Sistemi : WİNDOWS-7 ULTİMATE Orjinal Kutusunda (Açılmış ama Kullanılmamış)

    Monster'daki hakkımı devrediyorum). Normal Şartlar altında 1-15 Şubat Teslim tarihli üründür.
    Erteleme olduğu için hiç uğraşmak istemiyorum, teslim tarihi çoktan geldi.

    SON FİYAT : 2,999 LİRA


    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf898989 -- 14 Şubat 2013; 13:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • buranın hareketlenmesi çok güzel olmuş, sahibinden.com'a baktım monster notebook ilanlarına çok absürd fiyatlar yazmışlar. 2,000 - 2,500 liraya satılan laptoba adam 3,500-4,000 lira fiyat yazmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf898989

    Durum-Teslimat : SIFIR - 1-15 Şubat Teslim
    Model : Q61MS-1762X
    Ekran : 17,3 '' Mat EKRAN Full HD 1920X1080
    İşlemci : Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm
    Ram : 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston
    Ekran Kartı : 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 675MX 256-Bit DX11
    Hard Disk-1 : 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS
    Hard Disk-2 : 120GB Kingston HyperX 3K SSD Disk 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s )
    Antivirüs Programı : Kaspersky 2012 Antivirüs Orjinal Kutulu (Açılmamış)
    İşletim Sistemi : WİNDOWS-7 ULTİMATE Orjinal Kutusunda (Açılmış ama Kullanılmamış)

    Monster'daki hakkımı devrediyorum). Normal Şartlar altında 1-15 Şubat Teslim tarihli üründür.
    Erteleme olduğu için hiç uğraşmak istemiyorum, teslim tarihi çoktan geldi.

    SON FİYAT : 2,999 LİRA


    İyi forumlar.

    pm




  • http://www.sanalpazar.com/Monster-W350et-15.6-2-Gb-Gtx660m-Ekran-Karti-16-Gb-Ram__isp6233417 ewet arkadaşlar 3 ay beklemeden monster alabilirsiniz buyurun.....
  • Satılık MONSTER® Q3610MS16F3210 15.6" mat led ekran

    İhtiyaçtan dolayı satıyorum. İşimin yoğunluğundan hiç kullanılmadı diyebilirim. Oyun performansına ve 3d program performansına diyecek yoktur.

    CPU : CORE I7-3610 QM
    RAM : 4x4GB DDR3 1600Mhz
    HDD1 : 120GB SATA SSD
    HDD2 : 750GB SATA 7200
    VGA : GTX670M & HD4000 GRAPHICS

    HEDİYE:TAŞIMA ÇANTASI (SIRT ÇANTASI)

    GARANTİ BELGESİ,DRIVER CD'SİYLLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR.
    İST. İÇİ ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.
    İSTEK OLURSA ORJİNAL KUTUSUDA TESLİM EDİLECEKTİR.

    FİYAT:2600 TL.

    fatura tarihi 11.09.2012'dir.
  • arkadaşlar 2000tl satmayı düşünen arkadaşlar varsa mesaj atsınlar görüşelim ciddi düşünüyorum...
  • Herkes henüz teslim almadığı ürünün fiyatını satış fiyatı olarak yazıyor doğal olarak kampanyadan alınan uygun fiyatlı ürün şuan sitedeki satılan fiyatlardan çok daha uyguna geleceği için değerlendirilebilir. Hatta hemen bile teslim alma şansınız oluyor. O kadar süre beklemeden yani bu da iyi birşey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimuzmani

    Yönlendirmeniz için teşekkürler de ben zaten biliyorum o bölümü. Siz herhalde konuyu ya tam olarak okumadınız ya da anlamadınız ilanda sergilenen benim sattığım bir notebook görüyor musunuz?

    Ben notebook satmıyorum bilakis MONSTER NOTEBOOK satanları bu konuda ama MONSTER ana topiği altından buluşturmayı hedefliyorum. Yoksa sizin dediğiniz tek bir kişinin açacağı ilanlar için zaten geçerli bilinen birşey oysa ki burada birden fazla kişi 2.EL MONSTER MAĞAZASI gibi notebooklarını tüm MONSTER almak isteyenlere sergileyecekler amaç bu yani.

    Siz fokusshop ersin misiniz yoksa




  • ms-16f34 8x2 16 gb ram ddr5 i7 3630qm falan filan işte kullanıyorum çok memnunum satmaya da niyetim yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExpForCuTT

    quote:

    Orijinalden alıntı: donanimuzmani

    Yönlendirmeniz için teşekkürler de ben zaten biliyorum o bölümü. Siz herhalde konuyu ya tam olarak okumadınız ya da anlamadınız ilanda sergilenen benim sattığım bir notebook görüyor musunuz?

    Ben notebook satmıyorum bilakis MONSTER NOTEBOOK satanları bu konuda ama MONSTER ana topiği altından buluşturmayı hedefliyorum. Yoksa sizin dediğiniz tek bir kişinin açacağı ilanlar için zaten geçerli bilinen birşey oysa ki burada birden fazla kişi 2.EL MONSTER MAĞAZASI gibi notebooklarını tüm MONSTER almak isteyenlere sergileyecekler amaç bu yani.

    Siz fokusshop ersin misiniz yoksa



    Hayır değilim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimuzmani

    Herkes henüz teslim almadığı ürünün fiyatını satış fiyatı olarak yazıyor doğal olarak kampanyadan alınan uygun fiyatlı ürün şuan sitedeki satılan fiyatlardan çok daha uyguna geleceği için değerlendirilebilir. Hatta hemen bile teslim alma şansınız oluyor. O kadar süre beklemeden yani bu da iyi birşey.

    Mesajları biraz daha dikkatli okuyup genellemeni ona göre yaparsan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canbuyer

    quote:

    Orijinalden alıntı: donanimuzmani

    Herkes henüz teslim almadığı ürünün fiyatını satış fiyatı olarak yazıyor doğal olarak kampanyadan alınan uygun fiyatlı ürün şuan sitedeki satılan fiyatlardan çok daha uyguna geleceği için değerlendirilebilir. Hatta hemen bile teslim alma şansınız oluyor. O kadar süre beklemeden yani bu da iyi birşey.

    Mesajları biraz daha dikkatli okuyup genellemeni ona göre yaparsan sevinirim.

    Siz bu mesajın neresine takıldınız ki ? Sizin sattığınız ürünü mü kastederek yazdığımı düşündünüz ? Sizin ilanınız farklı olabilir ancak bu konu başlığı altında ürününü daha teslim almadan yani teslimatı yaklaşmış ya da geçmiş ama ürününü henüz teslim almamış / alamamış kişilerin notebooklarını daha sıfır halde yani hiç kullanmadan satmak istemelerinden bahsettim üzerinize alınmanıza hiç gerek yoktu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimuzmani

    quote:

    Orijinalden alıntı: Canbuyer

    quote:

    Orijinalden alıntı: donanimuzmani

    Herkes henüz teslim almadığı ürünün fiyatını satış fiyatı olarak yazıyor doğal olarak kampanyadan alınan uygun fiyatlı ürün şuan sitedeki satılan fiyatlardan çok daha uyguna geleceği için değerlendirilebilir. Hatta hemen bile teslim alma şansınız oluyor. O kadar süre beklemeden yani bu da iyi birşey.

    Mesajları biraz daha dikkatli okuyup genellemeni ona göre yaparsan sevinirim.

    Siz bu mesajın neresine takıldınız ki ? Sizin sattığınız ürünü mü kastederek yazdığımı düşündünüz ? Sizin ilanınız farklı olabilir ancak bu konu başlığı altında ürününü daha teslim almadan yani teslimatı yaklaşmış ya da geçmiş ama ürününü henüz teslim almamış / alamamış kişilerin notebooklarını daha sıfır halde yani hiç kullanmadan satmak istemelerinden bahsettim üzerinize alınmanıza hiç gerek yoktu.

    Çünkü siz "herkes" ibaresini kullandığınız için ve de orada da topu topu 3-4 ilan olup biriside benim ilanım olduğu için üstüme alınmaktan başka çarem yoktu. Maksadım ortamı germek değil sadece eğer almak isteyenler varsa ve sizin mesajınızı okursa siz onları yanlış bilgilendirebilirsiniz,yanlış yönlendirebilirsiniz,bir nevi bizim satış yapmamıza engel olabilirsiniz, bu yüzden müdahala ettim.




  • http://www.monsternotebook.com.tr/P150EM-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63P150EM03-426271-428252-432999.html
    Bu ilandaki ürünü Nisan Teslimli olarak aldım. Ürüne ek olarak 120GB SSD eklettim.( Kingston HyperX 3K SSD Disk 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s ) : )
    Notebook çantasıda gelecektir.

    Ürünü şuan nisan teslim tarihli almak istediğinizde Satış Fiyatı :2.710,93 TL KDV Dahil fiyat çıkmaktadır.

    Ben Nisanda 2200 TL ye vereceğim. ÜRÜN NİSANDA GELECEKTİR. ( SIFIR )

    Niye bu kadar uygun veriyorsunuz derseniz. Ben bu kadar beklemeyip farklı pc alacağım. O zamna kadar satılmazsa mecbur olarak kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 20 Mart 2013; 8:45:08 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.