Şimdi Ara

2 Haftalık Turknet Bağlatma Çabam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16.02.2022 tarihinde Turknet internet için başvuruda bulundum. Aradan 2 hafta geçti, halen bağlanmasını bekliyorum :) ısrarla da vazgeçmiyorum mazoşist gibi takip ediyorum. Her gün en az 3 kere aranıyorum Turknet tarafından, biri başka bir şey söylüyor diğeri başka bir şey,


    Örneğin biri arıyor internet için başvuru yapmışsınız saha ekibi yönlendirelim diyor, diğeri iptal etmişsiniz neden diyor, diğeri internetinizden memnun musunuz diyor :)


    Oturdum keyifle izliyorum bu saçmalığı. O kadar kötü bir müşteri hizmetleri ve saha ekipleri ağı var ki birbirlerinden haberleri yok.


    Saha ekibi ile kanka olduk artık her seferinde geliyorlar Türk Telekom çıkış vermemiş biz ne yapalım abi diyorlar, bazen gelmiyorlar direk arıyorlar abi baksana vermisler mi çıkış boşuna gelmeyelim falan diyorlar :) müşteri hizmetleri beni arıyor bana soruyor çıkış mi vermemişler ne yapalım falan diye :)


    Paylaşmak istedim komik bir süreç, en son arıza kaydı açıldı DSL yanmıyor falan diye, halbu ki ortada daha net yok bakalım daha neler göreceğiz, süreci aktarmaya devam edeceğim çünkü halen bağlanmadı :)


    2 Haftalık Turknet Bağlatma Çabam
    2 Haftalık Turknet Bağlatma Çabam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    50594251


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srondad kullanıcısına yanıt
    Bu durumu ilgili ekiplere ileteceğim. En kısa sürede sorunu çözümleyeceğiz ve sizinle iletişime geçeceğiz.
  • Sizin sayenizde midir bilmem bugün telekom ekipleri gelip çıkışı verdi daha sonra Turknet e durumu yazdım aradılar bugün için randevu oluşturdular evde bekliyorum kesin gelinecek değil mi dedim evet dediler hatta tekrar aradılar evdeyim dedim, sonra tekrar aradılar kurulum için randevu oluşturalım diye dedim zaten oluşturuldu sabahtan beri evdeyim bekliyorum, sistemde böyle bir şey gözükmüyor dönüş yapacağız denildi, ne arayan var ne soran. Bugün gelinip kurulum yapılmazsa iptal edilsin işlemleri başlatın lütfen daha fazla uğraşamayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srondad kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum için yönlendirme yapılmış. Şu bağlantı hazır, sadece kurulum gerekmektedir. Ben aciliyetinizi ileteceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.