Şimdi Ara

2 kredi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için benim sorum 2 tane kredi ödüyorum fakat eşim işten ayrıldı ve ödemelerde zorlanıyorum 8 senedir sigortalı işteyim yapmak istediğim şu kredileri ödemeyip avukat aradığındada aylık 500 olarak anlaşıp ödemeye devam etmek böyle yapmam uygunmudur 2.sorum eve tebligat gelirmi 3.sorum eşimin üzerinde araba var arabaya el koyabilirlermi şimdiden çok teşekkür ederim



  • Hocam işi avukata kadar gitmeden çözmenizi tavsiye ederim. Mümkünse gidip bankayla anlaşıp kredilerin taksitlerini uzatıp ödemeyi düşürmelerini istemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Gerekirse aracınızı satın borcunuzu ödeyin daha sonra yeni araba için daha uzun vadeli borçlanın.


    Dosya avukata giderse bir sürü faiz, fark vs alacaklar. Altından kalkmak daha zor olabilir.

  • Yıl 2005 ile 2008 yılları babam 3 bankadan toplamda 45 bin TL kredi çekmişti. 8 bin TL sini ödeyebildikten sonra sıkıntılardan dolayı daha ödeyemez hale gelmişti. 2 yıl boyunca hiç bir taksitini ödeyemedi ve her ay eve icra memurları geliyordu eşya almak için. Alamıyorlardı ama değerli eşya yoktu evde çünkü. Gene de geliyorlardı ama.


    Gel zaman geç zaman aradan nerdeyse 10 yıl geçti. Bu 3 bankada tüm davayı bir avukatlık bürosuna vermiş. Aradılar bizi 12 bin TL ödeyin tüm kredileriniz kapansın dediler. Babam da 7 bin TL ye anlaşıp tüm kredileri kapattı. Nasıl oldu böyle bir olay hala anlam veremiyorum ama oldu. Bize oldu diye size de olacak diye bir şey yok. Bu olay yüzünden babama hiç bir banka kredi vermiyor.


    Kredi sizin üstünüze ise eşinizin üstüne olan herhangi bir malı alamazlar. Kefil olarak göstermediyseniz tabi.


    Bence borcunuzu ödeyin kurtulun. Ayda 500 diyorsanız tahminim çok fazla bir borcunuz yok. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi banka ile konuşup taksitleri uzatma yoluna gidebilirsiniz.


    Geçmiş olsun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.